P E R S B E R I C H T

NautaDutilh versterkt life sciences praktijk met topspecialist Carla Schoonderbeek

Amsterdam, 11 maart 2005 - Life sciences expert Carla Schoonderbeek wordt benoemd als partner bij NautaDutilh. Zij geldt als pionier en marktleider binnen de sector life sciences en als autoriteit op Europees regulatory vlak. Schoonderbeek adviseert de grootste bedrijven binnen de farmaceutische industrie en biotech. Met de komst van Schoonderbeek wordt de toppositie van de life sciences praktijk van NautaDutilh op Benelux en Europees niveau versterkt. Carla Schoonderbeek is door de uitgever Practical Law Company PLC uitgeroepen tot leading individual in haar sector. Carla Schoonderbeek komt van CMS Derks Star Busmann waar zij hoofd was van de Life Sciences groep en co-chair van de Life Sciences Practice Area Group van de CMS-alliantie.

Bestuursvoorzitter Marc Blom van NautaDutilh: De bewezen dynamiek en ondernemingszin van Carla Schoonderbeek zijn uniek in haar vakgebied. Carla durft in te spelen op nieuwe marktontwikkelingen in de life sciences sector en komt daar meestal als marktleider uit tevoorschijn. Behalve dat Carla een sterk complementaire partner voor de praktijkgroep IP & Competition is, levert zij ook topexpertise in de breedte van ons kantoor. De ontwikkelende Europese regulatory praktijk van Carla zal in combinatie met onze Brusselse praktijk naar een volgend niveau getild worden.

Carla Schoonderbeek: Mijn sectorspecifieke insteek komt goed tot zijn recht in een kantoor als NautaDutilh, dat één van de weinige kantoren is met een volwassen life sciences praktijk. Ik zie grote mogelijkheden om met mijn nieuwe collega s zowel in de breedte als in de diepte de life sciences praktijk verder uit te bouwen. Ook op Europees niveau kunnen wij nu meer hoogwaardige diensten ontwikkelen.

Over NautaDutilh
NautaDutilh is met bijna 450 advocaten, notarissen en belastingadviseurs één van de grootste kantoren in de Benelux en biedt juridische dienstverlening op het hoogste niveau. De kantoren bevinden zich in Amsterdam, Brussel, Rotterdam, Luxemburg, Londen en New York. NautaDutilh onderhoudt hechte maar niet-exclusieve relaties met topkantoren wereldwijd.

Noot voor de pers:
Voor meer informatie of beeldmateriaal:
Van Kempen Public Relations & Public Affairs, tel +31 (0)70 346 3760