Management Share NV
Persbericht

Management Share tekent intentieverklaring met New LTV Networks

Hoofddorp, 11 maart 2005 - Management Share NV ("Management Share") heeft een intentieverklaring getekend met de aandeelhouders van New LTV Networks over de inbreng van de activiteiten van New LTV Networks in Management Share.

De transactie zal het karakter hebben van een reversed take over. De inbreng van New LTV Networks zal plaatsvinden door de uitgifte van nieuwe aandelen Management Share, waarbij een grote verwatering zal optreden voor de huidige aandeelhouders in Management Share. De transactie zal naar verwachting in juni 2005 worden geëffectueerd. In de komende periode zullen partijen de details van de transactie verder uitwerken en zal verdere berichtgeving volgen.

LTV is sinds 1999 actief als Spaanstalig kanaal dat 24 uur per dag, 7 dagen per week uitzendt op alle grote kabelnetwerken in de Verenigde Staten met uitzondering van Time Warner. Momenteel heeft zij een bereik van meer dan 12 miljoen huishoudens. In New LTV Networks zijn de activiteiten ondergebracht van het oude LTV Networks. De transactie met Management Share vormt onderdeel van een nieuwe start voor LTV, waarbij ook Nederlandse en Europese investeerders betrokken zijn.

Management Share heeft sedert medio 2002 geen activiteiten. Sinds die tijd is Management Share op zoek naar mogelijkheden om nieuwe activiteiten in te brengen in ruil voor uitgifte van nieuwe aandelen.

Keijser Securities N.V. te Amsterdam is gevraagd deze transactie te begeleiden.
IFEX NV en Match Corporate Finance BV treden op als adviseurs van New LTV Networks.

Overige informatie:

Rob Bus Mary Prendegast
Directeur IFEX N.V.
Management Share NV (woordvoerder LTV)
Polarisavenue 136 +00 44 870 114 9698

2132 JX Hoofddorp
Tel. + 31 23 56 35 104
Fax. +31 23 56 36 079
E-mail: r.bus@management-share.nl

---- --