Aladdin en NetStream organiseren workshop eSafe

IJsselstein, 21 februari 2005 Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), leverancier van beveiligingsoplossingen voor software en internet content, organiseert samen met leverancier voor netwerkbeveiliging NetStream, op 11 en 25 maart in Veenendaal een workshop rond de toepassing eSafe.

Spam, spyware en virussen vormen een steeds grotere bron van irritatie voor ondernemingen. Ook kunnen ze voor aanzienlijke kosten zorgen. De workshop laat zien hoe de content beveiligingsoplossing eSafe hiertegen bescherming kan bieden. Na een introductie en uitleg over eSafe door vertegenwoordigers van NetStream en Aladdin, kunnen de deelnemers in een hands-on sessie zelf de mogelijkheden van eSafe ontdekken. Voor bedrijfsspecifieke vragen zijn consultants van NetStream stand-by om te adviseren over de mogelijkheden.

De workshop begint om 10.00 uur en wordt onderbroken voor een gezamenlijk lunch. Omstreeks 14.00 uur vindt ter afsluiting een evaluatie plaats. Deelname aan de workshop is gratis. Geïnteresseerden kunnen zich voor 2 maart aanmelden voor deze bijeenkomst via: info@ealaddin.nl o.v.v. datum (11 of 25 maart) naam, bedrijfsnaam, functie en adresgegevens.

Datum: 11 of 25 maart 2005

Locatie: Kantoor NetStream, bedrijfspand De Veenendaalse Olifant, Kruisboog 42 in

Veenendaal (3900 AR)

Tijd: 10.00 14.00 uur

Over Aladdin

Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.Aladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.