FAIRWAY BUSINESS EVENTS

Weg uit eigen land - 300 emigranten per dag

Weg uit eigen land - 300 emigranten per dag.

Dit jaar zien wij een enorme stijging van de interesse in het verleggen van grenzen naar het buitenland.
Weg uit eigen land, daar lijkt het op. De ervaring van de organisatie van de emigratiebeurs leert dat dit niet zo gemakkelijk lijkt. Vooraf dient men informatie in te winnen over talen, cultuurverschillen, verhuizing, de mogelijkheden en onmogelijkheden van een ander land, belastingen, sociale verzekeringen, banen, onroerend goed enz. Ver weg of dichtbij. Degelijk voorbereiden op weg naar een toekomst in den vreemde is het allerbelangrijkst. De emigratiebeurs die op 11 en 12 maart 2005 in Nieuwegein/Utrecht wordt gehouden vormt een onmisbare schakel in dit proces.

Meer dan 60 verschillende soorten van dienstverleningen en producten, aangevuld met lezingen en presentaties gegevens door specialisten, vertegenwoordigingen van emigratiebureaus en de landen zelf. Ruim 100 standhouders helpen u daar goed op weg en bieden helderheid in de kansberekening en wie hierbij van dienst kunnen zijn.

Vrijwel alle provincies (9 inzendingen) uit Canada zijn aanwezig. Ook Zweden en Noorwegen (populaire landen) zien de emigrant graag komen. Om de emigratie aantrekkelijker te maken, stellen diverse gemeentes in Noorwegen gratis bouwkavels van 1.000 m2 ter beschikking. Daarnaast is het mogelijk om voor weinig geld een veel grotere kavel van tussen de 5.000 en 10.000 m2 te kopen. Voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen in Noorwegen, wordt in bepaalde gevallen een jaar lang gratis bedrijfsruimte ter beschikking gesteld, of het nu om kantoorruimte of produktieruimte gaat. Hierdoor wordt het voor Nederlanders aantrekkelijker om een eigen bedrijf te starten in Noorwegen.

Op de komende emigratiebeurs vindt men vier sectoren: 'Wereldbanen'met 5000 vacatures in Europa maar ook daarbuiten in Australie, Nieuw Zeeland, Canada.
'Emigratie' met begeleiding voor emigranten, immigranten, agrariërs, pensionado's en ondernemers
'Expat' voor wie voor een korte periode gaat wonen, werken en studeren in het buitenland of andersom voor wie vanuit het buitenland in Nederland tewerk gesteld willen worden.

'Ondernemen' voor wie gaat ondernemen of zich vestigen in het buitenland

De Expat/Emigratiebeurs wordt gehouden in het Home Boxx Exhbition Center en is gelegen aan het knooppunt van de snelwegen bij Utrecht in Nederland. Antwerpen - Utrecht volg A27, Maastricht - Utrecht volg A2, parkeren is gratis.

Met vriendelijke groet,
Frans van Houten

T. 0031 71 3649012

F. 0031 71 3618414

E. info@ expatinfo.nl

www.emigratiebeurs.nl


03 mrt 05 11:57