Stuurgroep Experimenten Volkshuisvesting


nieuws AGENDA | informatie

11-03-2005 Alkmaar
BIjeenkomst
(Start)schot in de roos van het Woningmarktonderzoek type Startbijeenkomst
plaats Alkmaar
locatie Woonwaard
aanvang 14.00 uur
eindtijd 16.30 uur
Huidige methoden voor woningmarktonderzoek blijken nog steeds onvoldoende om inzicht te krijgen in de wensen en het gedrag van woningzoekenden. Laaglandadvies ontwikkelde de methode `Up, Close & Personal`. Een nieuwe methode van woningmarktonderzoek, waarbij de woningzoekende als individu in al zijn glorie in beeld wordt gebracht. Op 11 maart a.s. wordt deze methode aan de corporaties voorgelegd.

De klant als individu bekijken
Bij de methode `Up, Close & Personal` staat de klant als individu centraal met al zijn opvattingen, wensen en motivaties. Niet kijken vanaf een afstand, maar in de huid van de klant kruipen om zo de oplossingen te vinden. Niet als alternatief voor de traditionele methoden, maar als aanvulling hierop. `Up, Close & Personal` levert nieuwe en verrassende informatie op, waarmee producten en diensten beter op de klant kunnen worden afgestemd.
De SEV en Laaglandadvies organiseren samen de Startschotsessie op 11 maart a.s in de Woonwaard te Alkmaar. Hiervoor zoeken zij nieuwsgierige opdrachtgevers die op reis willen in de hersenpan van de klant. Het programma duurt van 14.00 tot 16.30 uur, waarna we afsluiten met een borrel. Wilt u als corporatie in de huid kruipen van uw klant? Kom dan naar (Start)schot in de roos van het Woningmarktonderzoek. U kunt dan kennismaken met de mogelijke inzichten die Up, Close & Personal u kunnen opleveren. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar l.vandelagemaat@laaglandadvies.nl. Let op, het aantal plaatsen is beperkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Goudriaan, programmaregisseur `Wat beweegt de woningmarkt?` via goudriaan@sev.nl.

kosten 0,00