Ingezonden persbericht


Internet Security Systems demonstreert proactieve databeveiliging op CeBIT

Proventia Enterprise Security Platform voor MKB 'live' in actie

Capelle a/d IJssel, 7 maart 2005 - Internet Security Systems (ISS) (Nasdaq: ISSX) demonstreert tijdens CeBIT 2005 (10-16 maart) zijn visie op proactieve beveiliging. ISS staat op de Entrada-stand (Hal 7, stand A38).

Het ISS Proventia Enterprise Security-platform biedt organisaties van elke omvang complete databeveiliging die naadloos geïntegreerd is met de bestaande IT-activiteiten. Proventia ESP verzorgt preventieve bescherming door de combinatie van voortdurende kwetsbaarheidsanalyse en bedreigingspreventie met bedrijfsbreed informatiebeheer en rapportageopties. Op die manier worden kwetsbaarheden in kaart gebracht en beveiligingsprioriteiten toegekend. Op basis van deze gegevens is het mogelijk direct een tijdelijke (virtuele) patch te ontwikkelen. Door deze aanpak zijn kleine en grote bedrijven verzekerd van maximale bescherming met krachtige mogelijkheden voor inbraakpreventie, firewall, VPN, kwetsbaarheidsanalyse, antivirus, e-mailbeveiliging en web-filtering. De ISS-producten beschermen op diverse niveaus: van netwerken, servers en desktops tot en met draadloze en remote toegangspunten, en ze zijn centraal te beheren.

Op 11 maart zijn Peter Stremus, Vice-President EMEA Marketing, en Johan Becker, Director Technology Solutions EMEA, beschikbaar om de Proventia ESP-strategie verder toe te lichten.

Voor vragen, meer informatie of interviews kunt u contact opnemen met Sanne Vermeulen (sanne@progresscommunications.nl of 020 - 363 11 52).

Internet Security Systems
Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq: ISSX) is met zijn beveiligingsproducten en -diensten tegen internetbedreigingen de vertrouwde beveiligingspartner voor wereldwijd opererende bedrijven en overheden. ISS levert sinds 1994 bewezen kosteneffectieve oplossingen en vermindert aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico's voor klanten wereldwijd. De producten en diensten van ISS zijn gebaseerd op proactief beveiligingsonderzoek door ISS X-Force, het gerenommeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ISS. ISS heeft zijn hoofdkwartier in Atlanta (VS) en vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Brussel.