Gemeente Gouda


stadswinkel vrijdag 11 maart gesloten (07/03/2005)

De Stadswinkel aan Klein Amerika 20 te Gouda is vrijdag 11 maart de gehele dag gesloten. De publiekshal op de begane grond is vanwege een verbouwing deze dag niet toegankelijk. Om haar klanten beter van dienst te zijn, wordt Stadswinkel Buytenerf aan Klein Amerika verbouwd. Vanaf begin dit jaar tot eind april wordt de hal grondig opgeknapt. In Stadswinkel Buytenerf zitten verschillende instanties: het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), een Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), de dienst Arbeid en Inkomen en Publiekszaken.

Omdat tijdens de verbouwing het werk in de Stadswinkel zoveel mogelijk gewoon doorgaat, zijn de werkzaamheden aan de hal in twee fases gesplitst. Eerst wordt de rechterhelft verbouwd en werken de verschillende instanties aan de linkerzijde van het gebouw en vanaf volgende week wordt dit omgekeerd. Omdat alle benodigde voorzieningen tijdelijk verhuisd moeten worden naar de andere zijde, is de Stadswinkel één dag gesloten. Maandag 14 maart vanaf 13.00 uur is de Stadswinkel weer geopend.

stadswinkel
De verbouwing van Stadswinkel Buytenerf maakt het gebouw beter geschikt voor een klantvriendelijke dienstverlening. De Stadswinkel biedt een breed aanbod van publieke diensten aan een gemêleerde groep klanten die bestaat uit de inwoners van Gouda en omliggende gemeenten. Wat alle instanties binnen de Stadswinkel bindt, is dat ze hun dienstverlening klantgericht inrichten en hun klanten zo van dienst willen zijn dat ze snel en gemakkelijk de weg vinden in dit publieke warenhuis. Stadswinkel Buytenerf loopt hierin voorop in een landelijke trend en is tot nu toe de enige plek in Nederland waar zon brede samenwerking tussen gemeente, CWI en UWV tot stand is gekomen.


-- einde bericht --