Koninklijke Nederlandse Schaakbond

New in Chess sluit contract met schaakacademie.nl

Schaakacademie.nl en New in Chess gaan samenwerken. Exclusief voor leden van Schaakacademie is het boek "Schaakwonder: hoe Magnus Carlsen de jongste GM van de wereld werd" van 11 maart tot 11 mei 2005 te koop met 10% korting . In de nieuwe Voorloper - die vrijdag 11 maart a.s. verschijnt - staat een advertentie van het boek.

Bij de start van de actie wordt een recensie van Pascal Losekoot geplaatst op de site, met interactieve diagrammen uit het boek! Leden hebben dan gelijk de mogelijkheid - na het inloggen - om met voordeel te bestellen. Let op: bezoekers kunnen de recensie ook lezen, maar alleen leden van schaakacademie.nl krijgen bij een bestelling korting. Op de site van New in Chess komt een banner van schaakacademie.nl te staan.

Met deze actie start schaakacademie.nl met het bieden van kortingen op schaakproducten aan haar leden, waarmee het lidmaatschap nog aantrekkelijker wordt!

New In Chess wordt gelijk ook de eerste sponsor van het Schoolschaakfonds van schaakacademie.nl. Per verkocht boek stort New in Chess 1 euro in het fonds. Dit fonds heeft als doel schoolschaak te promoten en om minder draagkrachtige scholen te steunen bij de aanschaf van een schoollicentie. Zodat straks leren schaken een vast onderdeel wordt van de opleiding van elk kind in Nederland!

Uiteraard is er veel meer geld nodig om alle scholen te voorzien van een schoollicentie. U kunt daarbij helpen door donateur te worden. Hebt u een bedrijf en wilt u graag als sponsor optreden voor een plaatselijke school of voor het fonds in het algemeen? Neem dan even contact op met ons. Bij voorbaat dank voor uw steun!
---