Ingezonden persbericht


Persbericht
CREATIVE GEEFT MUZIEK MEER KLEUR!

MP3-spelers, luidsprekers en accessoires in een brede waaier van onweerstaanbare kleuren die passen bij elke smaak, verwachting en levensstijl.

Amsterdam, 11 maart 2005 - Creative (Nasdaq: CREAF), wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor de personal computer en het internet, kondigt aan dat zij een compleet en kleurrijk assortiment aan MP3-spelers en luidsprekersystemen zal tonen op haar stand tijdens de CeBIT-beurs. Deze systemen illustreren perfect hoeveel inspanningen Creative levert om te voldoen aan de verwachtingen op het gebied van levensstijl, uitstekende audioprestaties en technische innovatie. wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor de personal computer en het internet, deelt mee dat het een heel assortiment aan MP3-spelers en luidsprekersystemen in een uitgebreide waaier van onweerstaanbare kleuren zal tonen op zijn stand tijdens de komende CeBIT-beurs. Deze systemen illustreren perfect hoeveel inspanningen het bedrijf levert om te beantwoorden aan de verwachtingen op het gebied van levensstijl, uitmuntende audioprestaties en technische innovatie.

"De grote doorbraak is het succes van de Zen Micro geweest", verklaart Geraldine Lee, Europees Business Manager bij Creative. "We ontdekten dat klanten dolenthousiast waren dat ze konden kiezen uit tien verschillende kleuren. Daarna was het maar een kleine stap om dit idee uit te breiden naar andere producten."

Op CeBIT zal het bedrijf de I-Trigue 3400- en Vivid- luidsprekers, evenals de Zen en MuVo MP3-spelers voorstellen in een ruime keuze aan verschillende kleuren.

Het uitgebreide kleurenpalet zal ook beschikbaar zijn voor andere producten van Creative en weerspiegelt het verlangen van de consument naar entertainmentproducten die meer 'kleur' brengen in het leven. Het enthousiasme waarmee de markt reageerde op de extra keuzemogelijkheden was een van de redenen waarom Creative erin slaagde om tijdens het laatste kwartaal van 2004 twee miljoen MP3-spelers te verkopen.

"Naarmate de MP3-speler steeds meer aan populariteit wint in de consumentenelektronica verlangen gebruikers de functies, het gebruiksgemak en de 'modieuze' inhoud die ze gewend zijn van 'design' kleding en accessoires", aldus Geraldine Lee. "Met de nieuwe kleurrijke reeks van producten komen wij tegemoet aan deze groeiende marktvraag."

De nieuwe Creative MP3-spelers, luidsprekers en accessoires zijn van 10 tot 16 maart te bezichtigen tijdens de CeBIT-beurs, in hal 23, stand D33.

----------
Heeft u meer interesse omtrent deze accessoires, aarzel dan niet om contact op te nemen met:

Text 100 Public Relations: Liesbeth Kramer - Tel: +31 (0) 20 5304349 - liesbeth.kramer@text100.nl Creative Labs: Markus Eggermont - Tel: +32 (0)3 2878772 - markus_eggermont@cle.creative.com Creative Labs informatienummer voor eindgebruikers: Tel: +353 1 4333272