Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONA ...
HOLLAND INTERNATIONAL BRENGT SPORTIEVELINGEN NAAR MALTA, SPANJE EN AMERIKA

Opnieuw brochure met volledig verzorgde marathonreizen van Holland International Marathons

Rijswijk, vrijdag 11 maart 2005 - Holland International Marathons brengt deze week de brochure 'Marathons' op de Nederlandse reismarkt met daarin diverse marathonreizen in de periode juli tot en met november 2005. Naast de zeer populaire Malta Challenge Marathon en een arrangement voor de San Francisco Chronicle Marathon, is in de brochure van Holland International ook een arrangement opgenomen voor de tweede TUI Marathon van Palma de Mallorca. Ook de ING New York City Marathon - door kenners de marathon der marathons genoemd - wordt door de bestemmingenspecialist aangeboden. De twintig pagina's tellende brochure van Holland International Marathons bevat tevens een boekingsformulier voor de marathonreizen.

Holland International Marathons brengt deze week een nieuwe brochure uit met daarin marathonreizen met vertrekdata tussen juli en november 2005. Sportievelingen kunnen kiezen voor diverse arrangementen naar de marathons in San Francisco, Malta, Palma de Mallorca en New York. Marijke Vink, verantwoordelijk manager voor Holland International Marathons, is enthousiast over de nieuwe brochure: "Marathonliefhebbers kunnen in 2005 opnieuw terecht bij Holland International Marathons. Wij bieden arrangementen waarbij sportieve klanten actief kunnen deelnemen aan verschillende marathons. In sommige gevallen, zoals in Palma de Mallorca en San Francisco, is het ook mogelijk om een andere afstand te lopen, bijvoorbeeld een halve marathon of de vijf kilometerloop".

San Francisco 2005
Het Holland International-reisprogramma voor de San Francisco Chronicle Marathon start op woensdag 27 juli en duurt tot en met donderdag 4 augustus. De reis omvat naast een verblijf in San Francisco, waar de marathon wordt gelopen, tevens een bezoek aan de boeiende metropool Los Angeles.

Mallorca 2005
Voor lopers die hun hobby willen combineren met een vakantie biedt Holland International Marathons een achtdaagse reis, met vertrekdatum woensdag 19 oktober, aan naar de TUI Marathon in Palma de Mallorca. Deze sportievelingen kunnen genieten van het eiland en een hele of halve marathon lopen via een bijzonder parcours.

New York 2005
Op zondag 6 november vindt voor de 36ste keer de ING New York City Marathon plaats. Door kenners wordt dit de marathon der marathons genoemd. Holland International heeft diverse hotels ingekocht en biedt klanten de mogelijkheid om uit verschillende heen- en terugreisdata kiezen.

Malta 2005
Op het eiland Malta bestaat de oplossing voor marathonliefhebbers die het lopen in één dag toch een te grote opgave vinden. Hier is de loopafstand verdeeld over drie dagen. Holland International is in Nederland de 'Official & Exclusive Agent' van de International Malta Challenge Marathon, die plaatsvindt op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november.

Professionele begeleiding
Klanten van Holland International Marathons worden voor, tijdens en na een marathon bijgestaan door een professioneel team van reis- en looptechnische begeleiders en fysiotherapeuten. De brochure van Holland International Marathons is uitsluitend telefonisch verkrijgbaar via Holland International Marathons (telefoonnummer 010-2179900) en bevat naast informatie over de marathons en arrangementen ook een aanmeldingsformulier.