Politie Zeeland


---


W- -2005 Twee 13-jarige meisjes vermist


Sinds woensdag 9 maart worden twee 13-jarige meisjes vermist.

Beide meisjes,afkomstig uit Oost-Souburg en Middelburg, zijn woensdagmorgen voor het laatst gezien op hun school in Middelburg. Vanaf school zijn ze niet naar huis gegaan.
Woensdagavond werden hun fietsen aangetroffen bij het station in Middelburg aan de kant van de Kanaalweg.

Het betreft Juanita A.J. Hamelink uit Oost-Souburg en Husna Toksoz uit Middelburg.
Signalement vermiste meisjes:
Juanita heeft een donkere huidskleur. Op de dag van haar verdwijning droeg zij een bordeaux rode jas met bontkraat en een zgn "gevlamde" spijkerbroek. Ze droeg haar laarzen over de broek en ze had een oranje gekleurde linnen tas bij zich.
Husna heeft een licht getinte huidskleur. Zij was gekleed in een zwarte broek met gele, vage strepen met daarop een bruine jas met bontkraag en een oranje sjaal. Zij droeg zwarte laarzen tot op kniehoogte en had een grote heuptas bij zich.

De politie is op zoek naar getuigen die beide meisjes na hun verdwijning nog hebben gezien of personen die meer kunnen vertellen over hun huidige verblijfplaats.

Zij kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland