Dienstenbond CNV

Definitieve voorstellen CAO Accounting Plaza
11-03-2005

De concept CAO-voorstellen van CNV Dienstenbond zijn aangenomen door de leden. Daarmee zijn onze CAO-voorstellen definitief geworden. Wanneer wij om de tafel gaan met uw werkgever is nog onduidelijk.

Bijgaand treft u de definitieve voorstellen aan. Deze zijn besproken en vastgesteld in de ledenraadpleging van 1 maart jl. Deze voorstellen worden vervolgens toegestuurd aan uw werkgever.

Opvallend in de reacties was dat de werktijdendiscussie toch nog niet helemaal is afgerond. Het gedeeltelijk langer doorwerken tot 17:30 uur wordt weliswaar geaccepteerd, maar mensen willen er wel wat voor terug. Hierbij denken mensen aan de mogelijkheid om 4 x 9 uur te gaan werken. Daarom hebben wij dit ook voorgesteld. Dit gezegd hebbende moeten wij ons wel realiseren dat uw werkgever over dit idee op zijn zachtst gezegd niet zo enthousiast is. Dus vragen is op dit punt niet hetzelfde als krijgen.

En nu?

U hoort weer van ons zodra wij overleg hebben gehad met u werkgever. De planning van dit overleg hangt af van duidelijkheid omtrent gewijzigde wetgeving op landelijk niveau en de voortgang van CAO-overleg elders .

Vragen?

Als u vragen heeft over deze info kunt u contact opnemen met bestuurder Maurice Limmen via telefoonnummer 023-5651052 of per mail:m.limmen@cnvdibo.nl

Bijlage: definitieve voorstellen CNV Dienstenbond Voor CAO Accounting Plaza