Ingezonden persbericht


Explosieve groei ACADEMY Magazine

Een jaar na de lancering van ACADEMY® Magazine kan geconcludeerd worden dat Europa's eerste magazine over spreken, sprekers en spraakmakende zaken zeer succesvol is. De oplage is gestegen van 22.500 exemplaren naar een garantie oplage van 33.000 exemplaren en de oplage van het volgende nummer zal wederom worden verhoogd. Ook het aantal pagina's is daarbij toegenomen van 148 naar 180 pagina's.

Het is de ambitie van ACADEMY® Magazine om in de komende 2 jaar verder door te groeien naar een oplage die zal liggen tussen de 80.000 en 100.000 exemplaren per uitgave. Het blad zal verspreid blijven worden in een controlled circulation onder de relaties van Speakers Academy®.

Hiertoe wordt het Platinum Bestand gebruikt bestaande uit de adressen van de belangrijkste decisionmakers uit het bedrijfsleven en overheid, alsmede de vertegenwoordigers uit de hogere welstandsgroepen, aangevuld met de prominente sprekers waar Speakers Academy® mee werkt. Het magazine wordt merendeels naar het privé-adres verstuurd.

De inhoud en verscheidenheid aan artikelen wordt gezien als belangrijke factor voor het succes en de hoge waardering van het blad door zowel lezers als adverteerders. Op dit moment wordt het blad gemiddeld door 5,7 personen gelezen, waarmee het lezersbereik meer dan 175.000 bedraagt.

Het accent zal ook in de toekomst blijven liggen op hoogwaardige content, en diversiteit van artikelen. Alle relaties van Speakers Academy® ontvangen GRATIS een exemplaar van dit unieke magazine (waarde ¤ 12,50). Wilt u ook een exemplaar van de meest recente uitgave van ACADEMY® Magazine stuur dan een e-mail naar magazine@speakersacademy.nl met uw NAW-gegevens en contactgegevens. Wilt u als relatie van Speakers Academy® ook profiteren van het unieke Speakers Academy Platinum bestand neem dan nu contact op voor de speciale advertentietarieven. U kunt bellen naar 010-433.33.22 en vragen naar René Warmerdam, Caroline Swart of Raymond Vooijs of een mailtje sturen naar magazine@speakersacademy.nl.

Speakers Academy®
Postbus 22307
3003 DH Rotterdam
010-4333322
info@speakersacademy.nl