Persberichten 11 maart 2005

's-Hertogenbosch 11-03-2005

RIJDEN ONDER INVLOED

Drunen - Tegen een 48 jarige automobilist uit Nieuwkuijk is op 10 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 21.20 uur op de Lipsstraat te Drunen.

RIJDEN ONDER INVLOED DRUGS

's-Hertogenbosch - Tegen een 26 jarige automobilist uit Zuilichem is op 10 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt, omdat de man onder invloed van drugs een auto bestuurde. Van de man is een bloedproef genomen. Hij kreeg een rijverbod van 24 uur.

OPENSTAANDE GELDBOETE

's-Hertogenbosch - Een 22 jarige automobilist uit Nistelrode is op 11 maart 2005 omstreeks 00.40 uur aangehouden op het Wielsem te Den Bosch. Bij controle bleek de man nog een geldboete van 486 open te hebben staan en moest zijn rijbewijs worden ingenomen.

HARDDRUGS EN INBREKERSWERKTUIGEN INBESLAGGENOMEN

's-Hertogenbosch - Bij een controle van een 38 jarige automobilist uit Den Bosch bleek de man inbrekerswerktuigen in zijn auto te hebben en niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tevens was de auto niet verzekerend De man werd omstreeks 02.00 uur gecontroleerd op Het Wielsem te Den Bosch.

Bij hem in de auto zat een 29 jarige man uit Den Bosch, die eveneens inbrekerswerktuigen bij zich had, alsmede een 6 tal bolletjes harddrugs. Deze zijn inbeslaggenomen.

Ook zat een 38 jarige man uit Den Bosch nog in de auto, die nog 10 dagen gevangenisstraf open had staan. Beide mannen zijn ingesloten.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vlijmen - Tegen een 37 jarige automobilist uit Drunen is op 11 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.30 uur op de Vendreef te Vlijmen. De man weigerde medewerking aan de ademanalyse. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

SNELKRAAK

's-Hertogenbosch - Bij een snelkraak in een apotheek aan de Burgs Godschalxstraat te Den Bosch op 11 maart 2005 omstreeks 04.30 uur is een kluis en de kassalade weggenomen. De daders ramden met een auto de ruit aan de voorzijde van de apotheek eruit.

Ook bij een bedrijf aan de Graaf van Solmsweg te Den Bosch werd een kluisje weggenomen bij een inbraak.

INBREKER AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 19 jarige jongen uit Rosmalen is op 11 maart 2005 omstreeks 02.50 uur aangehouden als verdachte van een inbraak in een school aan de Schoolstraat te Den Bosch. Na melding van een oplettende voorbijganger en een speurtocht van een politiehond trof de politie de 19 jarige jongen in de struiken bij de school aan. Hij is ingesloten.

AANRIJDING LETSEL

Uden - Een 21 jarige jongen, zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 10 maart 2005 aangehouden ivm veroorzaken van een aanrijding en vervolgens door te rijden.
De jongen fietste omstreeks 15.40 uur op de rotonde aan de Wilhelminastraat te Uden tegen een fietster (gegevens nog onbekend). De fietster kwam ten val en moest met verwondingen aan hoofd, been en armen worden overgebracht naar het ziekenhuis. Na de aanrijding reed de fietser weg. De jongen kon korte tijd later in de omgeving worden aangehouden aan de hand van getuigenverklaringen.

Omdat de verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats is en het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet, is hij ingesloten.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Boekel - Een 24 jarige man uit Boekel is op 11 maart 2005 omstreeks
02.00 uur aangehouden ivm mishandeling van een 57 jarige man uit Boekel. De twee mannen hadden een meningsverschil in een horecagelegenheid aan de Kerkstraat te Boekel, waarbij de verdachte het slachtoffer op een gegeven moment in het gezicht sloeg.

RIJDEN ONDER INVLOED

Uden - Tegen een 24 jarige automobilist uit Uden is op 11 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed. De man reed omstreeks 03.25 uur op de Kornetstraat te Uden.

HARDDRUGS INBESLAGGENOMEN

Heeswijk-Dinther - Bij controle van een 28 jarige automobilist uit Heeswijk-Dinther op de Hoog-Beugt te Heeswijk Dinther op 10 maart 2005 omstreeks 16.30 uur zijn 17 zakjes met cocaïne aangetroffen in de auto. In de woning werd ook nog cocaïne aangetroffen en werd een 33 jarige vrouw uit Heeswijk-Dinther aangehouden. Beiden zijn ingesloten.

SCHENNISPLEGER AANGEHOUDEN

Oss - Na aanleiding van een melding op 10 maart 2005 omstreeks 17.00 uur, over een man die op de J.F. Kennedybaan te Oss schennis pleegde tegenover voorbij fietsende meisjes werd aan de hand van het signalement op de Venusstraat te Oss een 46 jarige man uit Oss aangehouden. Omdat de meldster geen aangifte wilde doen van openbare schennis is de man, zonder proces-verbaal, weer in vrijheid gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED

Oss - Tegen een 33 jarige automobilist uit Oss is op 11 maart 2005 proces-verbaal opgenaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.45 uur op de Professor Regoutstraat te Oss.

RIJDEN ONDER INVLOED

Mill - Tegen een 59 jarige automobilist uit Sint Hubert is op 10 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 23.50 uur op de Wanroijseweg te Mill.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN

Sint Anthonis - Een 47 jarige man uit Sint Anthonis is op 10 maart 2005 aangehouden ivm bedreiging met de dood van een 55 jarige man uit Sint Anthonis. De man is inverzekering gesteld.