Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe Nederlandse design dealer op internet

Den Haag, vrijdag 11 maart 2005 - Geïnspireerd door de mogelijkheden van internet heeft 0900-design een multi-brand shop gelanceerd met designtoppers van gerenommeerde en vooral nieuwe ontwerpers. Van accessoires tot verlichting en veel meubilair.

Met de combinatie van topmerken en ontwerpen van aanstormend designtalent neemt 0900-design een eigen plek in binnen de meubelbranche. De producten die worden geboden zijn bijzonder, exclusief en origineel. Het aanbod is toegankelijk voor iedereen die stijl weet te waarderen en stijlen kan combineren.

De online designshop biedt bezoekers, naast een ongekend hoog gebruiksgemak, veel achtergrondinformatie over het betreffende aanbod. Hiervoor is de samenwerking gezocht met het designplatform DesignMatcher.com, waar o.a. de grootste designencyclopedie op internet is te vinden.

"De huidige consument is een echte multichannel gebruiker", aldus Patricio de Boom, medeoprichter. "Fabrikanten en retailers steken vooralsnog massaal de kop in het zand, met als excuus het kanaalconflict. Met 0900-design doorbreken wij dit door al onze producten rechtstreeks van de bron aan te bieden. Wil een klant het product eerst zien en er opzitten, dan wordt er een kijkafspraak gepland. Klanten komen dan naar onze 'voelshop', waar we ook adviezen geven over inrichting en onderhoud. Dat we hiermee ook veel kosten besparen merkt de klant ook in onze prijzen."

Door deze verregaande 'selfservice' is 0900-design in staat om tegen aantrekkelijke condities topmerken aan te bieden. 0900-design is net als een gewone meubelwinkel, alleen maakt het optimaal gebruik van internet. En hier kunnen naast fabrikanten en designlabels ook onafhankelijke ontwerpers van profiteren.

De website van 0900-design is gerealiseerd door connectholland, het bureau voor interactieve marketing en e-business.

##