AUDIOTEX NEDERLAND B.V.

Audiotex Nederland komt met nieuwe telefonische vergaderdienst

Audiotex Nederland introduceert als eerste in Nederland een dienst die het mogelijk maakt om volledig geautomatiseerd een telefonische vergadering te houden en te plannen. De dienst Call2Conference biedt de mogelijkheid om efficiënt te vergaderen op elk gewenst moment. Het maakt daarbij niet uit waar de vergaderpartners zich bevinden. Het enige dat zij nodig hebben is een telefoon.

Call2Conference kan op twee manieren worden gebruikt. De meest efficiënte manier is het aanmelden van de deelnemers via www.call2conference.nl. Alle gesprekspartners ontvangen dan tijdig een e-mail met alle noodzakelijke informatie. Op de vergaderdag zelf volgt nog een reminder per gratis sms of e-mail. Vanzelfsprekend kan de dienst ook gebruikt worden zonder aanmeldfunctie. De gesprekspartners spreken dan zelf een datum en tijd af waarop de vergadering plaatsvindt.

Steeds vaker hebben bedrijven problemen met het inplannen van een vergadering, waarbij iedereen persoonlijk aanwezig is. Dit komt niet alleen door overvolle agenda's en het groeiend aantal files, maar ook door het toenemend aantal thuiswerkers en medewerkers in het buitenland.

Call2Conference biedt gebruikers een groot aantal voordelen:

Geen reistijd en reiskosten
Minder stress
Geen opstartkosten
Geen operator noodzakelijk
Geen abonnement noodzakelijk
Gratis sms- en e-mailnotificatie

Alle informatie over Call2Conference is te vinden op: www.call2conference.nl.

Noot voor de redactie,