Ingezonden persbericht


Persbericht
10 februari 2005

Bart De Landtsheer benoemd tot nieuwe hoofdredacteur PCM

Haarlem, 10 februari 2005 - VNU Business Publications heeft met onmiddellijke ingang Bart De Landtsheer benoemd tot hoofdredacteur van PCM (Personal Computer Magazine). Bart De Landtsheer zal die functie combineren met zijn huidige functie in België, namelijk hoofdredacteur van Computer Magazine (CM). PCM en CM bundelen al enkele jaren diverse redactionele activiteiten - voornamelijk de testlabs - en willen deze samenwerking verder optimaliseren.

Om het lokale karakter van beide bladen te verzekeren én te versterken, worden met onmiddellijke ingang ook twee adjunct hoofdredacteuren aangesteld. In die optiek zijn Arianne Raamstijn en Peter Van Acker benoemd tot adjunct hoofdredacteur in respectievelijk Nederland en België. Bart De Landtsheer volgt Ferdinand Sennema op die eerder deze maand de overstap maakte naar Computable.

Over PCM

Al twintig jaar is PCM hét toonaangevende pc-tijdschrift van Nederland. Iedere maand staat PCM boordevol met het laatste nieuws, praktische informatie om direct mee aan de slag te gaan en handige tips & trucs en slimme workshops. Maar het hart van PCM wordt nog steeds gevormd door uitvoerige producttesten op het gebied van hardware, software, internet en netwerken.

PCM is een uitgave van VNU BP. VNU BP is een onderdeel van VNU, een wereldwijd uitgeef- en informatieconcern. VNU BP is een toonaangevende uitgeverij, gespecialiseerd in vak- en publieksinformatie, en maakt aansprekende titels als Intermediair, Computer Idee, Technisch Weekblad, PCM `het Personal Computer Magazine´, Computable, CRN en Management Team. VNU BP distribueert informatie in de vorm van tijdschriften, nieuwsbrieven, sites, jaarboeken, trainingen, seminars en vakbeurzen. Bezoek voor meer informatie onze website www.vnubp.nl