Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Utrecht, 13 januari 2005

FOTOWEDSTRIJD HEROPENING WINKELCENTRUM LUNETTEN

Alle bezoekers van winkelcentrum Lunetten in Utrecht worden uitgenodigd om hun centrum op een leuke manier op de gevoelige plaat vast te leggen. Een overzichtsfoto, een mooi hoekje in het centrum, een ontroerend of grappig beeld. Misschien een foto die jaren geleden gemaakt is.

Op zaterdag 12 maart vindt de feestelijke heropening van winkelcentrum Lunetten plaats. Deze dag bruist het centrum van de activiteiten zoals een spectaculaire openingsact en optredens van diverse groepen en artiesten zoals o.a. Spongebob, Theater Flats, Pieremachochel en de Timecruisers. Op die dag opent in Bibliotheek Lunetten de fototentoonstelling met foto's van voor, tijdens en na de verbouwing. De inzendingen voor de fotowedstrijd worden in de tentoonstelling verwerkt.

Tot 3 maart kan iedereen zijn of haar eigengemaakte foto('s) inleveren bij Slagerij Oorbeek. Digitale foto's kunnen gemaild worden naar lunetten@hisa.nl. Ingeleverde foto's, zowel oude als nieuwe, moeten iets te maken hebben met het winkelcentrum Lunetten. Achterop de foto moeten naam en adresgegevens worden vermeld. Per persoon mogen maximaal 3 foto's ingeleverd worden.

Een deskundige jury maakt uiteindelijk een voorselectie uit de ingezonden foto's, waarna deze tentoongesteld zullen worden in de plaatselijke bibliotheek. Iedere inwoner van Lunetten is uitgenodigd om de foto's daar te komen bezichtigen en op zijn favoriete foto te stemmen. De tentoonstelling sluit na tien dagen, waarna de stemmen geteld worden. Op paaszaterdag 26 maart zal de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt worden. De hoofdprijs is een digitale camera ter waarde van E 300.

Voor meer informatie over de fotowedstrijd kunt u telefonisch contact opnemen met Hisa Evenementen op nummer 030-2148591, of kijken op www.hisa.nl. De festiviteiten rondom de opening worden georganiseerd door Hisa Evenementen in opdracht van Gemeente Utrecht, winkeliersvereniging Lunetten en het CWB.

Ingezonden persbericht