1e persbericht van zondag 13 maart 2005

Eindhoven 13-03-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man aangehouden na bedreigen agent

De politie heeft zondagochtend rond 4.30 uur in het politiebureau aan de Mathildelaan een 24-jarige man uit Geldrop aangehouden voor het met de dood bedreigen van een politieman. De verdachte was rond 3.00 uur al aangehouden omdat hij zich had misdragen in een café op het Stratumseind. Tijdens de behandeling van die zaak op het bureau, bedreigde de man één van de agenten met de dood. Hij is opnieuw aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Man met drugs aangehouden

De politie heeft zondagochtend rond 1.30 uur op de Lardinoisstraat een man van 23 jaar uit Schiedam aangehouden. Hij had 34 xtc-pillen en 3 cachetjes met speed bij zich. De man is na zijn aanhouding in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Helmond: Lastige man aangehouden

De politie heeft zondagochtend rond 1.30 uur op de Havenweg een 23-jarige man uit het Poolse Opelen aangehouden. De man hoorde bij een groep van vijf mannen die kort daarvoor enkele malen uit horecazaken in het centrum van Helmond waren gezet omdat ze daar overlast veroorzaakten. Ondanks enkele waarschuwingen van de politie gingen de mannen toch door. Toen agenten zagen dat de 23-jarige man bij een café op de Havenweg aan het vechten was met een andere cafébezoeker, werd hij aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Bladel: Inbraak in bedrijf

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Hallenstraat zijn een laptop, geld en een digitale camera weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van vrijdag op zaterdag. Een raam van het pand is opengebroken.