Persberichten 13 maart 2005

's-Hertogenbosch 13-03-2005

BRANDSTICHTER SCHIJNDEL OP HETERDAAD BETRAPT

Schijndel - Met de aanhouding van een 23 jarige jongen uit Breda op 13 maart 2005 heeft de politie de pyromaan, die verantwoordelijk was voor de serie branden in Schijndel de afgelopen maanden, opgepakt. De man werd omstreeks 03.45 uur in de Meester Michielstraat te Schijndel op heterdaad betrapt, toen hij weer brand stichtte in een schuurtje. De man heeft de serie branden bekend. De politie had de afgelopen weken met een groot aantal mensen elk weekend gepost en extra gesurveilleerd in de omgeving waar de branden plaats vonden. Uiteindelijk resulteerde dit in de aanhouding van de verdachte op heterdaad.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 20 jarige vrouw uit Den Bosch is op 12 maart 2005 aangehouden ivm mishandeling van een 21 jarige man uit Berlicum De man reed in zijn auto achter de verdachte en op de Vughterstraat te Den Bosch kregen ze onenigheid over een verkeerssituatie, waarna de vrouw de jongen sloeg. Bij de vrouw werden ook 5 jointjes aangetroffen, die zijn inbeslaggenomen.

VERDACHTE BEDREIGING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 41 jarige man uit Den Bosch is op 12 maart 2005 aangehouden ivm bedreiging met de dood van zijn 38 jarige vrouw uit Den Bosch. De oorzaak van de bedreiging ligt in de relationele sfeer. De man is inverzekering gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 44 jarige bestuurster uit Eindhoven is op 12 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 22.45 uur op de Pettelaarseweg te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 32 jarige bestuurder uit Schijndel is op 12 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 22.55 uur op de Pettelaarseweg te Den Bosch. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

OVERVAL

's-Hertogenbosch - Op de Polsbroek te Den Bosch zijn op 12 maart 2005 omstreeks 23.40 uur twee 15 jarige jongens uit Den Bosch overvallen door twee nog onbekende jongens op een scooter. De jongens benaderden de slachtoffers op een zodanige manier dat ze hun spullen afgaven. Hierna werden ze nog door de verdachten gefouilleerd. Vervolgens reden ze weer weg op hun scooter.

RIJDEN ONDER INVLOED EN BELEDIGING

's-Hertogenbosch - Tegen een 38 jarige bromfietser uit Drunen is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed, weigeren blaastesten ademanalyse, belediging van politieambtenaren en verzet. De man reed omstreeks 01.55 uur op de Stationsweg te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 33 jarige bestuurder uit Den Bosch is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.40 uur op de Zuidwal te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 21 jarige bestuurder uit Den Bosch is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.10 uur op de Zuidwal te Den Bosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 41 jarige bestuurder uit Den Bosch is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.35 uur op de Zuidwal te Den Bosch.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 19 jarige jongen uit Vught is op 13 maart 2005 aangehouden ivm mishandeling van een 61 jarige vrouw uit Den Bosch. De vrouw vroeg een klant van een horecabedrijf aan de Torenstraat te Den Bosch om weg te gaan en toen kwam de verdachte erbij en meende zich ermee te moeten bemoeien, waarbij hij de vrouw mishandelde. De man is ingesloten.

VECHTPARTIJ

's-Hertogenbosch - Bij een vechtpartij op de Parade te Den Bosch op 13 maart 2005 omstreeks 04.15 uur zijn een 17 en 19 jarige jongen uit Den Bosch en een 19 jarige jongen uit Rosmalen aangehouden.

RIJDEN ONDER INVLOED

's-Hertogenbosch - Tegen een 31 jarige bestuurder uit Drunen is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.20 uur op de Parade te Den Bosch.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Op 12 maart 2005 is een 38 jarige man uit Den Bosch aangehouden ivm zware mishandeling van zijn 36 jarige ex-vrouw uit Den Bosch. De man is inverzekering gesteld.

AUTOINBREKERS AANGEHOUDEN

's-Hertogenbosch - Een 13 en twee 14 jarige jongens zijn op 12 maart 2005 aangehouden als verdachten van inbraken in auto's. De 13 en een 14 jarige jongen werden op heterdaad betrapt op de Buys Ballotweg te Den Bosch door de eigenaresse van de auto en na een korte achtervolging door een collega van haar kon de 14 jarige worden aangehouden. De twee andere verdachten werden in de loop van de dag aangehouden. Alle verdachten zijn inverzekering gesteld.

De verdachten hebben inmiddels meer auto-inbraken bekend, dan er aangifte bij de politie bekend zijn. Onder andere is een navigatiesysteem bij de verdachten inbeslaggenomen. De politie verzoekt dan ook eigenaren van auto, waar de laatste maan in is ingebroken in de omgeving Buys Ballotweg - Concordialaan _ Simon Stevinweg contact met haar op te nemen.

AANRIJDING LETSEL

Vught - Bij een aanrijding op de Laagstraat te Vught op 13 maart 2005 omstreeks 04.00 uur is een 23 jarige fietser uit Vught gewond opgenomen in het ziekenhuis In Den Bosch. Het slachtoffer hield niet voldoende rechts en kwam in botsing met een 18 jarige automobilist uit Vught. Van het slachtoffer is een bloedproef genomen.

RIJDEN ONDER INVLOED

Vught - Tegen een 31 jarige automobilist uit Vught is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 04.25 uur op de A2 onder Vught.

RIJDEN ONDER INVLOED

Zeeland - Tegen een 18 jarige automobilist uit Den Bosch is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.30 uur op de Kerkstraat te Zeeland.

RIJDEN ONDER INVLOED

Veghel - Tegen een 50 jarige automobilist uit Veghel is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.30 uur op de Kalverstraat te Veghel. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

RIJDEN ONDER INVLOED

Heeswijk-Dinther - Tegen een 48 jarige automobiliste uit Loosbroek is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De vrouw reed omstreeks 00.45 uur op de Zandkant te Heeswijk-Dinther. Tevens is haar rijbewijs ingevorderd.

VERDACHTE MISHANDELING AANGEHOUDEN

Oss - Een 24 jarige man uit Oss is op 13 maart 2005 aangehouden ivm zware mishandeling van een 20 jarige jongen uit Amsterdam. In een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard te Oss kregen de twee mannen onenigheid, warbij de verdachte het slachtoffer mishandelde. Deze moest zich onder behandeling laten stellen in het ziekenhuis in Oss. De verdachte is inverzekering gesteld.

RIJDEN ONDER INVLOED

Grave - Tegen een 46 jarige automobilist uit Driel is op 13 maart 2005 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.05 uur op de Elftweg te Grave.