Politie Zeeland


---


Z-1377-2005 Medicijnen verloren

Zaterdagmiddag werden in het winkelpand van Albert Heijn in de Arsenaalstraat in Terneuzen medicijnen verloren.
Het gaat om 2 strippen van 10 stuks Oxazepam. Het is een kalmeringsmiddel wat eventueel voor kinderen schadelijk kan zijn. De vinder/ster van de medicijnen kan deze afgeven bij het politiebureau in Terneuzen.


W-1378-2005 Aanrijding in Vlissingen

In de Rembrandlaan in Vlissingen vond zaterdag om 18.05 uur een aanrijding plaats.
Een 16-jarige Vlissingse bromfietser reed over de Rembrandlaan in de richting van de Korenbloemlaan. Vanuit tegenovergestelde richting kwam een 34-jarige Vlissingse automobilist. Toen de bromfietser, in een bocht naar rechts, de auto uit tegenovergestelde richting aan zag komen remde hij af maar ging onderuit. Zijn bromfiets gleed over het wegdek tegen de auto. Hierdoor raakte de bromfiets beschadigd; de schade aan de auto is zeer gering.


O-1379-2005 Ruit vernield

Vrijdag tussen 16.45 en 22.45 uur werd van een woning in de Saaftingestraat in Rilland een ruit vernield.
Het schadebedrag is onbekend.


W-1380-2005 Woninginbraak

Vrijdag tussen 15.00 en 16.00 uur werd ingebroken in een woning in de Lelienlaan in Vlissingen.
Een van de bewoners zag bij thuiskomst een onbekende langs de zijkant van de woning lopen met goederen uit de woning bij zich. De onbekende liet een tas vallen en ging er met een computerkast vandoor. Later bleken ook een gsm, een paspoort en een sieradendoosje met sieraden te zijn gestolen.


W-1381-2005 Rijden onder invloed

Op de Zuidbeekseweg in Vlissingen kreeg een 27-jarige Vlissingse automobilist zondag om 03.50 uur een rijverbod van 2 uur omdat hij meer dan 1 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Een 33-jarige Middelburgse snorfietser kreeg zondag om 02.30 uur op de Rotterdamsekaai in zijn woonplaats een rijverbod van 3 uur omdat hij bijna 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

W-1382-2005 Automobilist bekeurd
Tijdens een controle op de Boulevard Bankert in Vlissingen, kreeg een 22-jarige Vlissingse automobilist zaterdag omstreeks 22.45 uur twee bekeuringen: hij bleek niet in het bezit van een rijbewijs en droeg geen gordel. Ook bleken van hem nog twee eerdere boetes open te staan, die door hem werden betaald.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland