Ingezonden persbericht


The Publicity Company

PERSBERICHT Amsterdam, 8 maart 2005

Talkshow PAM vanaf zondag bij RTV Noord-Holland

Zondag 13 maart, 11.15 uur zendt TV Noord-Holland de eerste aflevering uit van de talkshow PAM. Wekelijks ontvangt Max Pam een viertal gasten uit de wereld van literatuur, wetenschap en politiek voor prikkelende gesprekken over hun vakgebied en actuele thema's. Iedere twee uur wordt de uitzending herhaald. PAM is een coproductie van RTV N-H en productiebedrijf Kleine Storm van Machteld van Gelder.

Max Pam is bekend als schrijver, recensent, columnist en publicist. Zijn nieuwe talkshow PAM bij RTV N-H krijgt zestien uitzendingen. Iedere zondag praat hij met een mystery guest en drie leden van een panel dat bestaat uit filosoof Paul Cliteur, filmmaker en VN-hoofdredacteur Emile Fallaux, columnist Theodor Holman, arabist Hans Jansen en de schrijvers Yasmine Allas, Hafid Bouazza, Geert Mak, Nelleke Noordervliet en Joost Zwagerman. De uitzendingen van PAM zijn semi live en duren veertig minuten. De uitzendtijden zijn 11.15, 13.15, 15.15, 17.15, 19.15 en 23.15 uur. Zondag 13 maart in de eerste aflevering van PAM zijn de gasten Yasmine Allas, Hafid Bouazza, Joost Zwagerman en een markante politieke persoonlijkheid.

Kleine Storm (www.kleinestorm.nl) produceerde programma's voor de VPRO, IKON, NPS en RVU, zoals de series De achtertuin van Jan Wolkers en Poesjes, de documentaire Het vierde leven over Hella Haasse en de populaire, voor een Gouden Roos genomineerde kindertalkshow Taarten van Abel.

Voor verdere persinformatie: Trix van Alphen

www.ThePublicityCompany.com, t: 020 612 7000, e: trix@publicy.nl