Gemeente Ambt Montfort


Wet milieubeheer (Kleine Bergerweg)

ONTWERP MILIEUVERGUNNING
Burgemeester en wethouders van Ambt Montfort zijn van plan een milieuvergunning te verlenen aan:


* dhr. J. op het Veld, Kleine Bergerweg 2, 6077 PC St. Odiliënberg. De milieuvergunning wordt aangevraagd in verband met een revisievergunning ingevolge artikel 8.4 van de Wet Milieubeheer voor een akkerbouw- en veehouderijbedrijf.

De ontwerp milieuvergunning en de bijbehorende stukken liggen vanaf 18 maart 2005 gedurende vier weken (tot 15 april 2005) voor u ter inzage op de afdeling Grondgebiedszaken van ons gemeentehuis. Inzien kan op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en op afspraak op dinsdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. Als u een toelichting wenst, verzoeken wij u een afspraak te maken met een van onze milieumedewerkers.

Gedurende bovengenoemde termijn kunt u bedenkingen tegen deze ontwerp milieuvergunning zowel schriftelijk als mondeling kenbaar maken bij ons college.

Als u bedenkingen indient kunt u verzoeken uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
Dit verzoek dient u schriftelijk, onder vermelding van uw persoonlijke gegevens, tegelijkertijd met de bedenking in te dienen.

Op aanvraag heeft u, gedurende de termijn van de terinzagelegging, gelegenheid tot een gedachtenwisseling over de ontwerp milieuvergunning en kunt u mondeling bedenkingen inbrengen. Wij stellen de aanvrager van de vergunning in de gelegenheid hierbij aanwezig te zijn.
Ook na afloop van bovengenoemde termijn kunt u nog inzage krijgen. Dit kan tot het einde van de termijn waarbinnen beroep kan worden ingesteld tegen de definitieve milieuvergunning.

Alleen indien u tijdig bedenkingen inbrengt tegen de ontwerp milieuvergunning kunt u later beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, tenzij u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest (tijdig) bedenkingen in te brengen. Ook als de definitieve milieuvergunning afwijkt van de ontwerp milieuvergunning kunt u beroep instellen.