PERSBERICHT - 2005-01-24

Uitnodiging persreis 'Jaar van het Kasteel' Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg is het 'Jaar van het Kasteel' aangebroken. Ter gelegenheid daarvan organiseert de VVV Zuid-Limburg in Valklbenburg aan de Geul medio maart een tweedaagse persreis voor vertegenwoordigers van de media.

Eindelijk is het zo ver; het "Jaar van het Kasteel" is aangebroken!! Veel van de honderden kastelen die in vroegere tijden het gezicht van het landschap van Zuid-Limburg bepaalden, zijn bewaard gebleven en met veel liefde gerestaureerd. Dit maakt een bezoek van een burger aan een adellijke vestiging mogelijk. Maar ook wandelend, fietsend of met de auto het fraai gedecoreerde landschap verkennen, is de moeite waard.

Hoogtepunt van zon kastelendag is natuurlijk een heerlijk Bourgondisch diner in een van de kasteelrestaurants, waarna een gerieflijke kasteelkamer tot uw beschikking staat. U keert terug naar lang vervlogen tijden. ... naar de tijd toen ridders niets vreesden en mooie jonkvrouwen door de kasteelgangen liepen. Ruik de heerlijke geuren uit de kasteelkeuken en hoor de klaagzang vanuit de kerker.

Graag willen wij u uitnodingen om een bezoek te brengen aan 'het hier boven beschreven tafareel! In het kader van "Jaar van het Kasteel" organiseert VVV Zuid-Limburg een speciale persreis die helemaal in het teken staat (hoe kan het ook anders) van Kastelen. Natuurlijk hopen wij dat u na deze belevenis uw ervaringen wilt delen met uw lezers.

Wanneer: 16 & 17 maart 2005
Waar: Zuid-Limburg

Deze kastelenreis wordt u geheel verzorgd aangeboden. U kunt uw deelname kenbaar maken, door het deelnameformulier in te vullen en te retourneren. In verband met een maximaal aantal deelnemers vragen wij u dit zo spoedig mogelijk, docht uiterlijk vóór 8 februari, ons toe te sturen.

Indien u vragen heeft, horen wij dat graag.

Met vriendelijke groeten,

Janine Winkens-Arets
Marketing & Evenementen

Stichting VVV Zuid-Limburg
Hoofdkantoor Walramplein 6, Valkenburg
Postbus 820, 6300 AV Valkenburg a/d Geul
Tel: 043-6098515
Fax: 043-6098526

E-mail: janine.winkens@vvvzuidlimburg.nl