Landstede Open Huis


16-03-2005
Informatieavond Beroepsopleidingen Zwolle

Op donderdag 16 maart houden de locaties van Landstede Beroepsopleidingen in Zwolle een Informatieavond. Zoek je een leuke middelbare beroepsopleiding? Dan ben je van 18.00 21.00 uur van harte welkom op onze locaties in Zwolle.

Bij de opleidingen Toerisme en Recreatie aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle is woensdag 16 maart alles te vinden over o.a. Competentiegericht leren en de diverse beroepskwalificaties.

Ook jongeren met (bijna) een havo- of mbo-diploma kunnen de 25e terecht aan de Fuchsiastraat, want over de verkorte, tweejarige opleidingen Toerisme en Recreatie wordt ook informatie gegeven.

Voor informatie over de opleidingen Facilitaire Dienstverlening en Gezondheidszorg en Welzijn ben je op de Fuchsiastraat aan het juiste adres.

Alle opleidingen Economie van Landstede in Zwolle komen het voetlicht aan het Dokterspad 2 ingericht. Daar kun je shoppen bij tal van economische opleidingen.

Studenten leiden bezoekers rond en oud-studenten vertellen over hun ervaringen tijdens de opleiding. Bijzonder is dat ook diverse bedrijven vertegenwoordigd zijn, om uit te leggen wat voor werk ze te bieden hebben.

Informatie over de opleidingen Schoonheidsverzorging, Haarverzorging of Mode/Handel wordt gegeven in het gebouw aan de Assendorperdijk 55.

Zoek je een creatieve opleiding in Vormgeving en Entertainment loop dan eens binnen op de Assendorperdijk 15. Studenten die meer willen weten over Sport & Bewegen kunnen terecht in het gebouw aan de Zerboltstraat.
Waar is het?
Landstede Infoshop
Grote Kerkplein 14
8011PK Zwolle