Gemeente Bolsward


maandag 28 februari 2005

Informatieavond Parkeerbeleid verplaatst naar 16 maart

De informatieavond over het parkeerbeleid van de gemeente Bolsward is verplaatst van woensdag 2 maart naar woensdag 16 maart 2005. Het tijdstip en de locatie blijven gelijk; de avond start om 19.30 uur en vindt plaats in de Doele, Nieuwmarkt 24 te Bolsward.

Wethouder Jelle Brouwer, portefeuillehouder Verkeer en Vervoer, presenteert op 16 maart het nieuwe parkeerbeleid van de gemeente Bolsward. Op dezelfde dag start de inspraaktermijn van het parkeerbeleid. Belanghebbenden kunnen schriftelijk of mondeling aangeven wat zij van het voorgestelde Parkeerbeleid vinden. De inspraaktemijn duurt tot en met 13 april. De reacties tijdens de informatieavond worden ook meegenomen in de inspraak.

De reacties uit de inspraak worden verwerkt in een reactienota die het college van burgemeester en wethouder vaststelt. De behandeling van het parkeerbeleid door de gemeenteraad staat voorlopig gepland op 24 mei.

Het parkeerbeleid ligt met ingang van 16 maart 2005 ter inzage bij de sector Wonen en Werken, Kerkstraat 1 te Bolsward en is tevens op te vragen via www.bolsward.nl.

Uw inspraakreactie kunt u sturen naar:
Gemeente Bolsward
Sector Wonen en Werken
Antwoordnummer 275

8700 VB Bolsward

of via e-mail: info@bolsward.nl