Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 15 maart 2005

ADO - Heerenveen live op Den Haag FM

De wedstrijd ADO Den Haag - SC Heerenveen van aanstaande woensdagavond is rechtstreeks op Den Haag FM 92,0 te horen. De redactie van Sportsignaal zal vanuit het Zuiderpark wedstrijdcommentaar leveren.

Den Haag FM 92,0 is de nieuwe '100% Haagse' zender die de samenwerking met Haagse organisaties, instellingen en andere media opzoekt. De sportprogramma's worden in samenwerking met Stichting Sportsignaal uitgezonden. Sportsignaal heeft ruime ervaring in de Haagse sportverslaggeving.

De wedstrijd en het programma starten om 20.00 uur. Verslaggever Rob Blankenstein geeft het rechtstreekse verslag vanuit het ADO-stadion.

Op Den Haag FM 92,0 is elk uur het landelijke nieuws te horen, samen met elk half uur hoofdpunten van het nieuws, dagelijks showbizznieuws en sportnieuws in het weekend. Op korte termijn wordt de muziekmix gevormd en een op maat gemaakt jinglepakket ingevoerd.

Stadsomroep Den Haag is naast Den Haag FM 92,0, ook verantwoordelijk voor de kabelkanalen Den Haag FM 95,9 en 106,8, Den Haag TV en het radiostation voor jongeren FunX.

De lokale omroep kan haar activiteiten uitvoeren dankzij bijdragen van de Gemeente Den Haag, de Mondriaan Stichting, het stimuleringsfonds voor beeldende kunst, vormgeving en museale activiteiten en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie.

/////