Gemeente Bernheze


Bedrijfskavel in Heeswijk-Dinther? Laat het weten!

anwb Retsel.jpg

De gemeente Bernheze is bezig met de procedure rond de uitbreiding van het bedrijventerrein Retsel in Heeswijk-Dinther. Maar voor die uitbreiding plaatsvindt, is het belangrijk te weten of en hoeveel behoefte er is aan uitbreiding. Het beleid van de provincie Noord-Brabant is er namelijk op gericht zo goed mogelijk met de beschikbare ruimte om te gaan en zeer kritisch te zijn omtrent nieuwe uitbreidingen.

Belangstelling voor bedrijfskavel op Retsel
Bij de gemeente was van een aantal ondernemers bekend dat zijn interesse hadden voor een bedrijfskavel op Retsel. Degenen die op deze lijst staan, zijn gebeld met de vraag of zij nog steeds geïnteresseerd zijn en hebben in dat geval een vragenlijst toegestuurd gekregen. Het is natuurlijk voor iedere ondernemer uit Bernheze mogelijk zich in te schrijven. U kunt zich echter maar voor één locatie inschrijven, dus niet zowel voor Retsel en tegelijkertijd voor een locatie in Heesch of elders in de gemeente.

Vragenlijst
Uit de antwoorden op de vragen kan de gemeente opmaken wat de toekomstplannen van de verschillende bedrijven zijn. Daarnaast is er in de vragenlijst aandacht voor de uitbreidingsmogelijkheden op de huidige locatie en de ruimtebehoefte voor de komende jaren. Alleen diegenen die de vragenlijst terugsturen, zullen opgenomen worden in het bestand met geïnteresseerden voor een bedrijfskavel op Retsel. Na een screening bepaalt de gemeente welke bedrijven in aanmerking komen.

Hebt u belangstelling? Wilt u zich inschrijven? Neem dan contact op met Louise Houdijk of Thérèse Driessen, telefoon (0412) 45 88 88. Doe dat voor 5 april. U krijgt dan een vragenlijst opgestuurd.