Rijn & Venen, 10.00 uur

Utrecht 16-03-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole

WILNIS Op dinsdagmiddag heeft de politie tussen 16.00 uur en 17.30 uur een verkeerscontrole gehouden op de Provinciale weg N 212. Er werden 6 automobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, 2 voor het niet kunnen tonen van het rijbewijs en 2 voor het niet handsfree bellen.

Rijden met ontzegging

MIJDRECHT Op dinsdagavond werd een 42-jarige automobilist op de Industrieweg staande gehouden voor het overtreden van de maximum snelheid. Bij navraag bleek de bestuurder in het bezit te zijn van een ongeldig verklaard rijbewijs. Ook was de apk van de auto verlopen. De man heeft een bekeuringen gekregen voor verlopen apk en voor het overschrijden van de maximum snelheid. Tevens is tegen de man proces-verbaal opgemaakt voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

Minderjarige winkeldieven aangehouden

MIJDRECHT Op dinsdagochtend zijn twee meisjes van 14 en 15 jaar uit Mijdrecht aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal.

Omstreeks 10.00 kwam bij de politie de melding binnen dat twee winkeldieven waren aangehouden in een winkel aan de Passage. De verdachten waren betrapt bij het stelen van twee paar schoenen. Zij zijn overgedragen aan de politie. De meisjes worden verdacht van het plegen van meerdere winkeldiefstallen.