Time : 10:42:32 AM
Date : Wednesday, March 16, 2005
Sender Name: Belcenter

Surf tot tweemaal sneller met Belcenter: voor het eerst in België !

Vanaf eind maart zal Belcenter overal in België een ADSL-verbinding aanbieden met een snelheid van 6 Mbit voor downloaden en 640K voor uploaden. Dergelijke snelheden zijn een primeur op deze sterk groeiende markt van de ADSL-breedband.

Terwijl het aantal internetaansluitingen via breedband tegen de 2 miljoen aanloopt, kijken de meeste Belgische internetgebruikers al uit naar mogelijkheden om nog sneller te kunnen surfen. Een boodschap die duidelijk overgekomen is bij Belcenter, dat de lat qua snelheid steeds hoger legt. Nicolas Breuer, die verantwoordelijk is voor de marketing, stelt: "Onze ADSL-activiteiten hebben in 2004 een enorme groei gekend. Maar wij laten het daar niet bij. Wij willen onze klanten een absoluut comfort bieden en bieden voortaan dan ook een 6 Mbit-verbinding aan op het hele Belgische grondgebied.

Met zo'n snelheid kunnen de surfers volop profiteren van de laatste nieuwe webapplicaties: video on demand, videoconferentie, streaming, ... Het aanbod van Belcenter is echter uniek omdat het echt nationaal geldt. "Van Oostende tot Aarlen kan iedereen surfen met een snelheid van 6 Mbit. Eén voorwaarde: de surfer moet zich op maximum 2,5 kilometer bevinden van de centrale waarvan hij afhangt", bevestigt Yves Mahieu, technisch directeur.

"Onze klanten met een ADSL Pro-abonnement zullen gratis gebruik kunnen maken van deze nieuwe formule. Onze particuliere klanten die geabonneerd zijn op de "Speed+"-formule zullen, indien zij dit wensen, kunnen kiezen voor de optie 'MAX' mits bijbetaling van 10 euro op hun maandelijkse factuur. Daarnaast bieden wij ook 10 giga meer per maand, waardoor dit product op elk niveau aantrekkelijk wordt", onderstreept Nicolas Breuer. We herinneren even dat de prijs voor een "Speed+"-abonnement 48 euro bedraagt.

"Innoveren en investeren in de kwaliteit van ons netwerk is voor ons de beste manier om onze klanten een optimale dienstverlening te bieden", besluit Nicolas Breuer. Getuige hiervan de vele projecten waaraan de operator momenteel werkt, onder andere op het vlak van de internettelefonie. Deze dynamiek toont duidelijk aan dat de grote organisaties niet langer het monopolie hebben op innovatie. En wie zou daarover klagen?

Perscontact :

BELCENTER
Nicolas Breuer
Hendrik Consciencelaan 94 - 1140 Brussel
Tel.: 02 243 02 43
Fax: 02 243 02 44
E-mail: admin@belcenter.be

Belcenter in het kort:
Sinds 2000 biedt Belcenter aan zowel bedrijven als particulieren een ruim gamma telecomdiensten aan. Naast haar portaalsite die zowel beschikbaar is in Belgische als in Luxemburgse versie, is Belcenter ook actief op het vlak van netwerkadvies, server hosting, op maat gemaakte DATA-oplossingen via xDSL (ADSL en SDSL) en optische vezelkabels die rechtstreeks aangesloten zijn op het bedrijfsnetwerk in Zaventem.

http://www.belcenter.net/press/

http://www.belcenter.be