Ingezonden persbericht


Inventive Systems kiest voor Lammers van Toorenburg Benelux PR

Bunnik, 16 maart 2005 - Inventive Systems, leverancier van geïntegreerde bedrijfssoftware voor onder andere ERP en CRM, brengt zijn activiteiten op het gebied van marketingcommunicatie en PR onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR). Op basis van deze keuze wil Inventive Systems zijn marktpositie en naamsbekendheid versterken met gerichte marketingactiviteiten.

"Inventive Systems heeft inmiddels een uitgebalanceerd productportfolio. Met marketing- en salesactiviteiten willen we ons aanbod verder onder de aandacht van de juiste doelgroepen brengen", zegt Sales Manager Abdon de Kousemaeker. "Daarbij willen we de kracht van onze oplossingen combineren met de communicatiekennis, redactionele ondersteuning en perscontacten van LVT PR. Dit bureau heeft jarenlange ervaring met het vormgeven en invullen van de communicatie-uitdagingen van ICT-gerelateerde ondernemingen, die we nu optimaal kunnen benutten."

Inventive Systems ontwikkelt en levert geïntegreerde bedrijfssoftware voor middelgrote en kleine bedrijven. Met deze software kunnen MKB-bedrijven uiteenlopende bedrijfsprocessen automatiseren, zoals in- en verkoop, financiële administratie en relatie- en agendabeheer. Voor kleine organisaties en starters biedt Inventive Systems iProfit single user en iProfit Server. Daarnaast omvat het aanbod iPower, een nieuwe, krachtige ERP-oplossing. Alle applicaties functioneren zowel onder Windows als Mac OS. Inventive Systems levert zijn oplossingen via e-commerce en partners (iProfit) of direct op projectbasis.

Lammers van Toorenburg Benelux Public Relations
Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR) is een ICT-communicatieadviesbureau met 26 PR-specialisten. Het bureau ondersteunt zijn klanten vanuit een Nederlandse (Bunnik) en een Belgische (Brussel) vestiging. LVT PR richt zijn dienstverlening op ICT-gelieerde ondernemingen die een vernieuwende en transparante PR- en communicatieaanpak wensen. Het aanbod van LVT PR is allesomvattend: van de ontwikkeling tot en met de uitvoering van een strategie en van een idee tot en met het eindproduct en de frequente perscontacten. Het complete aanbod wordt ondersteund met redactionele concepten en producties van LVT Editorial Services en bedrijfsevenementen van Eventive Business Events. In België en Nederland werkt Lammers van Toorenburg Benelux PR momenteel voor zo'n 70 bedrijven, variërend van start-ups tot grote multinationals.