Gemeente Arnhem

Start bouw clubhuis MASV
Naar verwachting eind maart start de bouw van het nieuwe clubhuis voor voetbalvereniging MASV in Malburgen West. De club verhuist in september van dit jaar naar de nieuwe locatie aan het eind van de Dovenetellaan.

Inrichting terrein
Tegelijkertijd met de bouw van het clubhuis wordt het omliggende terrein bestraat. In totaal komen er 60 parkeerplaatsen. Ook wordt er gewerkt aan het fietspad tussen Dovenetellaan en het fietspad Batavierenweg. Dit wordt verlegd in westelijke richting en is eind van deze week klaar. Dit is een tijdelijke oplossing totdat het tweede (gras)voetbalveld wordt aangelegd. Dit zal pas over enkele jaren worden gedaan.
Momenteel zijn de contouren al te zien van het nieuwe kunstgrasveld dat op deze locatie komt. Aan het begin van de zomer start de aanleg van dit veld zodat het op 1 september 2005 bespeelbaar zal zijn. De beplanting van het terrein gebeurt in de winter van 2005.

Malburgen Vernieuwt
De verplaatsing van het sportterrein in Malburgen West van de Helmkruidweg naar de Dovenetellaan vindt plaats in het kader van het ontwikkelingsplan Malburgen Vernieuwt. Alleen MASV gaat naar het nieuwe sportpark. De andere voetbalvereniging is al verhuisd naar een andere locatie. Handboogschietvereniging Taxus gaat eind 2005 naar sportpark De Bakenhof.