Stadsdeel Bos en Lommer


Wijziging parkeerbeleid van Bos en Lommer 16 maart 2005

Het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Bos en Lommer doet in de conceptnota Parkeren 2005 voorstellen tot wijziging van het parkeerbeleid. Het parkeerbeleid gaat over betaald parkeren in uw straat en de uitgifte van parkeervergunningen. Belangrijke voorstellen zijn o.a.:

- Uitbreiding van betaald parkeren tot 22.00 uur in het vergunninggebied Bos en Lommer 1 (met uitzondering van het gebied ten noorden van de Haarlemmerweg)

- Splitsing van het vergunninggebied Bos en Lommer 1 in twee nieuwe vergunninggebieden. De vergunning is dan in een kleiner gebied geldig.

Deze maatregelen zijn voorgesteld om in de avond en nacht de parkeerdruk op straat te verminderen. Verder maakt het stadsdeel een keuze uit de mogelijkheden die de stedelijke Menukaart Parkeerregelingen en de Parkeerverordening 2005 bieden. Bijvoorbeeld de verstrekking van extra parkeervergunningen aan onderwijs en zorginstellingen. De nota besteedt ook aandacht aan de ontwikkeling van parkeergarages in het stadsdeel.

Vragen of reageren

De conceptnota Parkeren 2005 ligt voor iedereen ter inzage van woensdag 16 maart tot en met dinsdag 12 april 2005. De inspraakavond vindt plaats op donderdag 31 maart a.s. om 19.30 uur in de raadzaal van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250. Het besluit is in te zien in de publiekshal van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 of u kunt de nota lezen onder het gedeelte 'Parkeren' van deze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marga van Schaik, tel 581 2888, bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag.

(Voor de conceptnota Parkeren 2005; kijk onder Parkeren)