Universiteit Nyenrode

Amsterdam Nyenrode Law School naar binnenstad Amsterdam


- PERSBERICHT AMSTERDAM NYENRODE LAW SCHOOL -Amsterdam, 11 maart 2005
- De Amsterdam Nyenrode Law School (ANLS) gaat verhuizen. Met ingang van het nieuwe collegejaar zal de ANLS - een gezamenlijk initiatief van de Nyenrode Business Universiteit en de Universiteit van Amsterdam
- gehuisvest zijn in het centrum van Amsterdam. Door de nabijheid van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de UvA kan een efficiencyslag gemaakt worden. Bovendien kunnen in Amsterdam de contacten met de beroepspraktijk gemakkelijker en intensiever verlopen.

Tot op heden was de Law School gevestigd op de campus van Nyenrode in Breukelen. Voor de huidige studenten van de ANLS verandert er niets. Voor toekomstige studenten blijft het curriculum van de Master in International Business Transactions & Law gelijk. Evenals nu in Breukelen komt ook in Amsterdam voor de studenten gezamenlijke huisvesting beschikbaar.

De ANLS biedt studenten een unieke combinatie van theorie en praktijk, zowel in het juridische als in het bedrijfskundige domein, met een intensief en uitdagend programma, opgesteld in samenwerking met vooraanstaande hoogleraren, docenten en advocaten. Ook blijft en gaat de ANLS samenwerken met bekende juridische en economische instituten in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.


- EINDE BERICHT -

Noot voor de redactie (