2e persbericht van woensdag 16 maart 2005

Eindhoven 16-03-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man beroofd

Woensdag rond 11.15 uur is op de Elzentlaan een man van 38 jaar uit Eindhoven beroofd van zijn geld. Het slachtoffer werd op straat aangesproken door een man die om "papieren" vroeg en zonder enige reden de jaszakken ging navoelen bij het slachtoffer. Het slachtoffer duwde de man weg. De dader pakte toen een mes te voorschijn en bedreigde daarmee het slachtoffer. Die moest onder de dreiging van het mes zijn geld afgeven. Toen de dader het geld had, stak hij de band van de fiets van het slachtoffer kapot. De dader is een man van ongeveer 1.70 meter groot en een gedrongen postuur. Het betreft een getinte man met zwart kort krullend haar en donkerbruine ogen. Hij droeg een donkerblauwe jas, een donkerblauwe sweater, een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen.

Nuenen: Insluiping in woning

Bij een insluiping in een woning aan de Den Binnen zijn twee mobiele telefoons en voor enkele honderden euros aan buitenlands geld buitgemaakt. Dat gebeurde dinsdag tussen 13.00 en 16.00 uur. De schuifpui aan de achterkant van de woning was niet afgesloten.

Valkenswaard: Vijf caravans afgebrand

Op een bedrijfsterrein aan de Zeelbergseweg zijn woensdagochtend omstreeks 1.30 uur bij een brand vijf caravans in vlammen opgegaan. De caravans stonden achter elkaar opgesteld op het terrein. Onderzoek van de technische recherche van de politie heeft niets opgeleverd.