Gemeente Arnhem

Stadsbeheer heeft nieuwe directeur
De gemeentelijke dienst Stadsbeheer heeft vanaf 15 maart een nieuwe directeur. Betty Mostard, sinds 1 oktober 2004 al waarnemend directeur van de dienst, is gisteren door het college van burgemeester en wethouders benoemd.
Mostard is inmiddels een bekend en graag gezien gezicht voor Stadsbeheer en de gemeente Arnhem. Voordat zij in oktober vorig jaar waarnemend directeur werd, was zij drie jaar lang hoofd van de sector Onderhoud van de dienst Stadsbeheer. Vanaf 1991 bekleedde zij diverse andere functies binnen de gemeente Arnhem, variërend van beleidscoördinator tot concernhoofd Personeel & Organisatie.

Het verbeteren van de samenwerking zowel intern als extern - is één van de punten waar Mostard zich de komende jaren sterk voor gaat maken. Voor de bewoners van Arnhem is het van belang dat de dienst Stadsbeheer goede resultaten laat zien op het terrein van de openbare ruimte. Het eindproduct voor de burgers - een opgeknapt park, de aanleg van de infrastructuur in een nieuwe wijk e.d. - moet voorop staan. Hiervoor moeten medewerkers over de grenzen van hun eigen afdeling en dienst heen kunnen kijken en is een goede samenwerking met anderen noodzakelijk. Wat dat betreft zijn er volgens Mostard toch nog slagen te maken.

Arnhem, 16 maart