PICTURETHIS

Introductie GoodMood interactieve webcasting in Nederland

PictureThis.tv is sinds 1 maart 2005 als eerste in Nederland officieel Webcasting Service Partner van het in Helsinki, Finland gevestigde webcasting bedrijf GoodMood.

Op 16 maart van 15:00 tot 15:30 uur zal PictureThis.tv samen met GoodMood een live webcast verzorgen waarbij belangstellenden online vragen kunnen stellen en feedback kunnen geven. Deze live webcast zal te zien zijn via de volgende URL:
http://sales.goodmood.tv/wip/presentation.do?presid=84140

PictureThis.tv en GoodMood zijn dit partnership aangegaan om haar relaties in Nederland de meest aantrekkelijke en geavanceerde oplossing voor live & on-demand webcasting, videoconferencing en webtv te kunnen aanbieden: GoodMood WIP.

GoodMood is een toonaangevende webcasting provider die naast het pakket GoodMood WIP turn-key productiediensten aanbiedt via een wereldwijd netwerk van webcasting service partners.

'Onze sterkte is om, behalve het pakket GoodMood WIP zelf, hoge kwaliteit productievaardigheden aan te kunnen bieden' zegt Ismo Laitakari, Director Webcasting Services van GoodMood. 'Samen met PictureThis.tv brengen we nu een ongekend pakket van diensten op de Nederlandse communicatiemarkt.'

GoodMood WIP is het meest gebruikersvriendelijke communicatie programma dat werkt via de webbrowser en zowel webcasting, IP-gebaseerde videoconferencing als webtv combineert in één enkele applicatie. Het programma wordt wereldwijd al door vele managers van bedrijven en organisaties toegepast voor o.a. management updates, lancering van nieuwe producten en diensten, e-learning, in- en externe product trainingen, online informatie-sessies en webseminars.

GoodMood WIP bevat vele tools die interactie tussen deelnemers ondersteunen, zoals een discussie- en feedback mogelijkheid, een online poll (enquete) en synchroon met de streaming video meedraaiende grafische presentaties.

Ongeacht of het nu gaat om een kleinschalige videoconference of een grootschalige live webuitzending voor duizenden kijkers, met slechts een internet browser en een breedband verbinding kan men de (live en on-demand) webcasts bekijken en er interactief aan deelnemen.

PictureThis.tv
PictureThis.tv is producent van hoge kwaliteit breedband (live & on-demand) streaming media content. Naast video voor internet worden ook TV-commercials en bedrijfsfilms op DVD of CD-ROM gemaakt. PictureThis.tv heeft een jarenlange ervaring met de creatieve en technische kant van televisie- en (internet)video. Meer info op www.picturethis.tv

GoodMood
GoodMood werd opgericht in 1986 om de zakelijke mogelijkheden rondom digitale bewegende beelden in een netwerkomgeving te onderzoeken. Vandaag de dag speelt het bedrijf een leidende rol als webcasting solution provider die software- producten en aanvullende diensten aanbiedt. Onder de internationale klanten bevinden zich bedrijven als Cisco, Fujitsu-Siemens en Hewlett-Packard.
Meer info op www.goodmood.net


-----------------------------