NVM

Nieuwegein, 10 maart 2005

Persdebat NVM-visie op nieuwbouw met NVM, NVB en Aedes

De situatie op de woningmarkt is zorgwekkend. De woningmarkt raakt uit z'n evenwicht door een verkeerd aanbod bij nieuwbouw en een te geringe doorstroming. Veel woningzoekenden hebben nog steeds weinig alternatieven voor kopen. Huurwoningen vormen namelijk nauwelijks een alternatief voor kopen, mede door gebrek aan huurwoningen. Welke maatregelen zouden er genomen moeten worden om de problemen op de woningmarkt op te lossen? De NVM organiseert een transparant debat waarbij de NVM-visie over nieuwbouw centraal staat en waarbij de makelaars, bouwondernemers en de corporaties met elkaar in discussie gaan.

De NVM nodigt u van harte uit om op woensdag 16 maart om 12.00 uur aanwezig te zijn bij het persdebat op het NVM-kantoor aan de Fakkelstede 1 in Nieuwegein. De deelnemers aan het debat zullen aan de hand van stellingen met elkaar in discussie gaan. Aansluitend om 13.30 uur bent u uitgenodigd voor een lunch. Er is uiteraard voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de deelnemers.

De volgende personendoen mee aan het debat:
NVM de heren Smit (algemeen voorzitter) en Hukker (voorzitter van NVM Wonen) en mevrouw Bodewes (NVM-woningmarktconsultant) NVB de heren Rietdijk (directeur) en Van Harssel (voorzitter) Aedes de heer Boerenfijn (directeur)