-----------------------
Bleekemolens Race Experience
Zelf rijden met Porsche 911 raceauto en formuleauto op circuit Zandvoort

Zandvoort, 10 maart 2005. Welke liefhebber van auto's en autosport droomt er nou niet van om zelf een Porsche 911 raceauto te besturen op Circuit Park Zandvoort? En wat te denken van zelf achter het stuur kruipen van een echte formuleauto? Bleekemolens Race Experience maakt het mogelijk! Bleekemolen organiseert van maart tot en met november supersnelle dagen boordevol actie. Deelname, inclusief lunch, , is al mogelijk voor E 220,-. Voor groepen vanaf zes personen heeft Bleekemolen speciale arrangementen ontwikkeld.

De Tarzanbocht nadert. Je remt, schakelt terug en stuurt de bocht in. Een droom? Niet bij Bleekemolens Race Experience! Je krijgt de kans om zelf een Porsche 911 GT3 te besturen en ook om te ervaren hoe een echte formuleauto reageert op het gaspedaal en stuurbewegingen. De Race Experience is echter veel meer. Tijdens het dagvullende programma gaan we bijvoorbeeld rijden met terreinauto's op een moeilijk parcours, evenals off-road rijden op een quad. Tijdens de slalomproef met auto's kunnen de echte stuurmannen en -vrouwen zich onderscheiden. Natuurlijk ontbreekt een kartcompetitie niet. We gaan 'ijsrijden', een moeilijk en leerzaam onderdeel dat ook in de zomer op het programma staat. Superspectaculair is het meerijden met een instructeur, die je laat genieten van zijn driftkunsten. Driften is gecontroleerd glijden met een auto. Je kunt ook zelf (leren) driften in onze 'Indy Cars'. "Één ding is zeker: je stapt met een lach van oor tot oor uit! Wie denkt dat een vliegend tapijt niet bestaat, moet zich eveneens hoognodig inschrijven voor Bleekemolens Race Experience. Last but not least: aan het einde van de dag krijg je de kans om met je eigen auto op het circuit te rijden, onder begeleiding van onze instructeurs.

De Bleekemolen Race Experience is ontwikkeld voor individuele auto(sport)liefhebbers en groepen tot zes personen. Deelname aan het dagvullende programma, inclusief lunch, kost E 220,- per persoon (in het weekeinde: E 235,-). Bleekemolen organiseert tientallen Race Experience-dagen in de periode maart-november. Schrijf je in op www.raceplanet.nl of bel 0900-raceplanet (0900-7223752) (30 ct/min). Hier kun je ook de dikke, informatieve brochure van Bleekemolens Race Planet aanvragen. In deze brochure kun je onder meer lezen over de Bleekemolens Race Experience cadeaubon, het ultieme cadeau voor verjaardagen en moeder- en vaderdag!

Voor groepen vanaf zes personen tot enkele duizenden liefhebbers van uitdagingen en snelheid organiseert Bleekemolen speciale arrangementen. Deze programma's zijn uitstekend geschikt voor relatieprogramma's en bedrijfsdagen. Kijk op www.raceplanet.nl voor de mogelijkheden!


---
Voor de redactie:
Nadere inlichtingen worden u graag verstrekt door Sebastiaan Bleekemolen, tel. 0653 197 148.

Circuit Park Zandvoort Incentives

by Michael Bleekemolen
Postadres:

Postbus 357

2040 AJ ZANDVOORT

Bezoekadres:

Burg. van Alphenstraat 108

2041 KP ZANDVOORT

Tel.: 023-5740790

Fax: 023-5740791

Website: www.raceplanet.nl
E-mail: zandvoort@raceplanet.nl


---- --