Ingezonden persbericht


persbericht

Technicum opent een vestiging in Den Haag

Almere, 16 maart 2005

Technicum Uitzendbureau, onderdeel van het beursgenoteerde United Services Group en gespecialiseerd in het uitzenden én detacheren van technisch uitvoerend personeel, opent op 23 maart 2005 officieel de deuren van haar nieuwe vestiging in Den Haag.

Technicum heeft meer dan 20 vestigingen verspreid door Nederland. Op deze manier kan Technicum bedrijven uit de regio zo goed mogelijk van dienst zijn en ze snel voorzien van de beste werknemers. De uitzendorganisatie werkt veel voor het midden- en kleinbedrijf, maar rekent ook meerdere grote multinationals tot haar klanten. Technicum heeft mensen beschikbaar voor alle denkbare functies in de vakgebieden electronica, elektrotechniek, installatietechniek, werktuigbouwkunde/metaal, bouw & hout en procestechniek.

Zowel beginnende als gevorderde vakmensen kunnen bij Technicum terecht. Er zijn banen beschikbaar voor langere en kortere periodes, bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Via Technicum kunnen er ook opleidingen worden gevolgd. Technicum wil alleen vakmensen leveren, dus doet er alles aan om haar mensen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en de nieuwste vakkennis.

Ook de Technicum-vestiging in Den Haag is dringend op zoek naar nieuwe werknemers. Meerdere bedrijven uit de regio hebben al te kennen gegeven op zoek te zijn naar technisch personeel. Er staan al tientallen vacatures uit op verschillende vakgebieden. Om zo snel mogelijk nieuwe vakmensen aan te trekken, zal Technicum ter ere van haar opening een DeWalt accuboormachine verloten onder alle nieuwe inschrijvingen.

Het adres van de nieuwe Technicum-vestiging:

Technicum Uitzendburo B.V.

Tinwerf 16

2544 ED Den Haag

Tel: 070-3083139

Fax: 070-3083130

Vorig jaar is Technicum een nauwe samenwerking gestart met de Taskforce Jeugdwerkloosheid om de strijd aan te gaan met de jeugdwerkloosheid in Nederland. Technicum heeft zich tot doel gesteld om 1500 leerarbeidstrajecten en 500 snuffelstages te genereren. In dit kader heeft Technicum ook de websites www.werkenmetjehanden.nl, www.leertraject.nl en www.snuffelstage.nl ontwikkeld. Hierdoor kunnen jongeren makkelijker kennismaken met technische beroepen en wordt de drempel om te solliciteren naar een baan of stageplek lager.

Profiel Technicum Uitzendburo

Technicum Uitzendburo is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van technisch uitvoerend personeel op vmbo- en mbo-niveau. Het heeft meer dan 20 vestigingen in Nederland. Technicum maakt deel uit van United Services Group N.V. United Services Group is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam.

Noot voor redactie,