Ingezonden persbericht


Om zich te lanceren op de Belgische markt biedt de dating site www.parship.be een gratis abonnement aan voor de eerste 5.000 leden die zich op deze nieuwe site registreren.

Nu daagt Liefde-voor-het-Leven.com Parship uit door AAN HAAR EIGEN LEDEN te vragen om in te gaan op dit gratis aanbod en zich ook te registreren op www.parship.be en zich persoonlijk te vergewissen van het verschil in kwaliteit !

Liefde-voor-het-Leven.com is geen dating site, maar een relatie-site die kwaliteit, privacy en discretie hoog in het vaandel voert. Deze site is amper 10 dagen in de lucht en telt reeds 2.500 actief geregistreerde leden in Vlaanderen en Nederland.

Liefde-voor-het-Leven.com gebruikt een "expert systeem" dat jou slechts enkele kandidaten voorstelt - in zo'n 15% van de gevallen weigert het expert systeem zelfs om kandidaten voor te stellen. Je ziet gewoon wie aan jou wordt voorgesteld als geschikte levenspartner, dit alles in volledige discretie, andere personen kunnen nooit te weten komen dat je geregistreerd bent.

Ook speciaal is dat er bij Liefde-voor-het-Leven.com slechts hoeft betaald te worden als beide partners er o.m. door middel van het gratis uitwisselen van berichten, van overtuigd geraakt zijn dat ze echt bij elkaar passen.

De site : http://www.Liefde-voor-het-Leven.com

Voor meer informatie :

Contact : Guido Meersseman

Telefoon : 0032-495-18.42.64

Mail : info@liefde-voor-het-leven.com