Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Norman Manley versterkt management Passionned

Utrecht, woensdag 16 maart 2005 - Norman Manley, voorheen vice president Information Builders Nederland en directeur Europa van iWay Software, is per 1 maart 2005 aan de slag gegaan als managing partner bij het adviseursnetwerk Passionned.

Norman zal zich richten op het business en market development van de diensten op het vlak van business intelligence, service oriented architectures (SOA) en applicatie-integratie. In de rol van project- en programmamanager begeleidt Norman organisaties die daadwerkelijk klant- en procesgericht willen werken (kantelen van de organisatie), ondermeer door het inrichten van een slimme frontoffice ondersteunt door state-of-the-art technologie en bemand door goed getrainde (backoffice) medewerkers. Norman zegt hierover: "Veel organisaties sturen klanten nog van het kastje naar de muur en werken inefficiënt door hun product- in plaats van procesgerichte organisatiestructuur. Dit kan worden verholpen door in de frontoffice een integraal klantbeeld ter beschikking te stellen, gegevens integraal te distribueren over afdelingen en processen integraal te sturen, ook over de grenzen van de organisatie heen. Deze business en ICT- architectuur -die het handelsmerk vormt van Passionned- zal in de toekomst van levensbelang blijken voor veel organisaties."

Met de komst van Norman "wordt de slagkracht én tegelijkertijd de draagkracht van het netwerk Passionned flink vergroot" aldus Daan van Beek, managing partner van Passionned. "Norman is een senior professional die bij veel organisaties bekendheid geniet, en een waardige gesprekspartner is van veel directies. ".

Norman, die een veel gevraagd spreker is op congressen, zal in 2005 nog enkele keren op het podium verschijnen voor Information Builders, ter afsluiting van zijn werkzaamheden als CEO.

Lees de CV van Norman Manley en neem contact met hem op.
Site: www.passionned.nl