Ingezonden persbericht

Nieuwe partij in de markt voor personele trainingen

Coaching Today maakt werkgever én werknemer blij

AMSTERDAM-ZUIDOOST, 20050316 -- Mentaal verzuim en kwaliteitsmanagement staan tegenwoordig in de top 10 van actualiteiten bij ondernemend Nederland. Werd er vroeger gedacht in procenten ziekteverzuim en de preventie daarvan? Vandaag de dag wordt men steeds meer bewust van de kosten, veroorzaakt door mentaal verzuim en het collectief inefficiënt uitvoeren of verzaken van taken, verantwoordelijkheden en afspraken.


Sinds kort is de markt een nieuwe voorvechter van efficiëntie rijker: Coaching Today. Hun visie is ondernemers optimaal gebruik te laten maken van de kennis en de kunde van hun personeel en hun inzetbaarheid.

Werner van Ekkendonk, directeur, legt uit hoe Coaching Today zich richt op collectieve gedragspatronen, die doorbreekt en ondernemers en hun personeel een schone lei biedt: "Bij Coaching Today geloven we niet dat personeelskrachten robots zijn. Wel dat er uitgehaald dient te worden wat er in zit. Efficiënter werken is meer kwaliteit, voor de ondernemer meer omzet en voor de werknemer meer arbeidssatisfactie. Zo maken wij de werkgever én werknemer blij."

De efficiency trainingen van Coaching Today besteden ondermeer aandacht aan onderwerpen zoals time management, individuele werkplanningen -organisatie, afdelingsplanning en -organisatie, en mentaal verzuimcorrectie. Van Ekkendonk: "Naast deze onderwerpen wordt er ruimte vrij gehouden voor specifieke wensen vanuit de klant. De klant is koning en wil dienstverlening die past bij zijn situatie. Als 'hofleverancier' kan de klant bij ons kiezen voor een volledig individuele maatwerktraining."

Voorafgaand aan de trainingen wordt er een haalbaarheidsonderzoek uitgevoerd. In dit onderzoek wordt er gekeken naar de mate van efficiëntie en optimalisatie van personele inzet in relatie tot de rentabiliteit van het bedrijf of de organisatie. "De uitkomsten van een dergelijk haalbaarheids-onderzoek bespreken wij met de directie en vormen vervolgens de basis voor de trainingen en coaching. Want zakendoen is samenwerken; zonder draagvlak is er drijfzand", aldus van Ekkendonk.

Coaching Today biedt nog diverse andere producten zoals financiële advisering en budgettering voor personele planning en bedrijfsmassages.

Wilt u meer weten over deze nieuwe dienstverlener? Kijk voor meer informatie op www.coachingtoday.nl




Ingezonden persbericht