Politie Zeeland


---


O-1445-2005 Diefstal uit auto

Op een bedrijfsterrein aan de Pearyweg in Goes is tussen dinsdag 18.00 uur en woensdag 07.30 uur ingebroken in een bedrijfsauto.
Uit de auto werd o.a. communicatieapparatuur weggenomen t.w.v. enkele honderden euro's.


O-1446-2005 Inbraken in schuren

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn in Schore goederen weggenomen uit twee schuren.
Uit een schuur op een volkstuinencomplex werd een freesmachine weggenomen. Uit een schuur bij een woning werd o.a. electrisch gereedschap weggenomen. De waarde van de weggenomen goederen is niet bekend.


O-1447-2005 Rijbewijs ingevorderd van motorrijder

Tijdens video-surveillance is woensdagmiddag het rijbewijs ingenomen van een 35-jarige motorrijder uit Woensdrecht voor een snelheidsovertreding.
Bij deze surveillance, waarbij opnames werden gemaakt voor het SBS6 programma Wegmisbruikers, werd de motorrijder over het hele eiland Tholen gevolgd. Binnen de bebouwde kom hield hij zich aan de snelheid maar hier buiten liep de snelheid op tot 145 km ipv de toegestane 80 km. Rond 16.15 uur werd de motorrijder op de Nieuwe Postweg in Tholen aan de kant gezet waarna hij zijn rijbewijs moest inleveren.


O-1448-2005 Rijbewijs ingenomen voor rijden onder invloed

Van een 30-jarige automobilist uit Zierikzee is woensdagmiddag het rijbewijs ingenomen voor rijden onder invloed van alcohol.
De automobilist kreeg rond 17.30 uur op de Calandweg in zijn woonplaats een stopteken waarna van hem een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken waarna hij werd overgebracht naar het bureau. Nadat zijn rijbewijs was ingenomen werd hij met een dagvaarding op zak weer in vrijheid gesteld.


W-1449-2005 Diefstal uit garage

In de nacht van dinsdag op woensdag zijn uit een garage bij een woning aan de Koepel in Middelburg diverse flessen alcohol en frisdrank weggenomen.
Het gaat hier om een aantal van ruim 20 in totaal. Er waren geen sporen van braak.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland