Gemeente Brummen


Raadsvergadering 17 maart

In De Heideroos in Eerbeek

De vergadering van de gemeenteraad op donderdagavond 17 maart vindt niet plaats in het gemeentehuis in Brummen maar in de grote zaal van De Heideroos aan de Harderwijkerweg in Eerbeek. De vergadering begint om 19.00 uur en staat in het teken van de toekomstvisie voor het onderwijs in de gemeente Brummen.

Tijdens de vergadering op 17 maart worden er door de gemeenteraad geen besluiten genomen. Het gaat om een zogenoemde 'opinierende raadsvergadering'. Tijdens de vergadering laten de leden van de raad zich informeren door deskundigen op onderwijsgebied en betrokken groeperingen. Zo zijn de volgende instanties uitgenodigd om hun visie op het primair basisonderwijs in onze gemeente kenbaar te maken: de schoolbesturen en directies van het basisonderwijs, de medezeggenschapsraden en ouderraden van de scholen, de peuterspeelzalen, Stichting Welzijn Brummen en de wijkraden.

In de afgelopen periode heeft het college van B&W in nauwe samenwerking met de schoolbesturen een discussienota voorbereid. Deze is de basis voor de opinierende raadsvergadering van 17 maart. De discussienota is voor een ieder in te zien bij de algemene informatiebalie in het gemeentehuis in Brummen of in de dependance in Eerbeek. Ook op deze website www.brummen.nl (homepage) vindt u dit document.