Magnus Holding NV


Magnus Holding-dochter Qurius ETX neemt activiteiten FGM3plan over

Per 1 april 2005 neemt Qurius ETX de activiteiten over van FGM3plan, inclusief alle lopende contracten en de zes specialisten die bij het bedrijf werken. FGM3plan ontwikkelt oplossingen voor Customer Relationship Management en Document Management. Gerard Hermsen, directeur van FGM3plan, ziet dit als een belangrijke stap in de ontwikkeling van zijn bedrijf: We hebben mooie contracten in de wacht gesleept bij banken, verzekerings- en automotive-bedrijven. Door ons aan te sluiten bij een grotere partner met een professionele interne structuur kunnen we onze klanten de beloofde continuïteit blijven bieden. Qurius ETX bouwt met de acquisitie van FGM3plan voort op de ingezette groeistrategie. We kunnen nu een brede propositie neerzetten, waarmee we toegang krijgen tot nieuwe branches in met name de financiële sector. Ook is de door FGM3plan ontwikkelde applicatiegenerator ManageIT! op het Microsoft .NET-platform voor het maken van internettoepassingen een uitstekende aanvulling op onze softwarestraat , aldus Rob Schut, directeur Qurius ETX.

Magnus Holding financiert de aankoop van FGM3plan grotendeels met een earn-out betaling in aandelen B Magnus Holding, op basis van de winstbijdrage van de FGM3plan-activiteiten aan het resultaat van Qurius ETX in 2005.

Magnus Holding N.V.
Magnus Holding levert in specifieke branches advies over en invoering en beheer van op technologie van Microsoft en SAP gebaseerde bedrijfsoplossingen. De groep bestaat naast Qurius ETX uit werkmaatschappijen Qurius en Magnus. Qurius ETX richt zich op ontwikkeling van maatwerksoftware op het Microsoft-platform. Qurius is marktleider in op Microsoft Business Solutions gebaseerde branchespecifieke standaardoplossingen in de Benelux. Magnus verzorgt SAP- en business-consulting. Momenteel bereidt Magnus Holding de overname voor van Qurius IS, specialist in het ontwerpen en beheren van IT-infrastructuren. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en heeft ruim 235 medewerkers. Meer informatie is beschikbaar op www.magnus.com.

Contact
Magnus Holding, Caroline Jooren.
Telefoon: 035 699 60 60; e-mail: c.jooren@magnus.com.