CDG


CDG Europe officieel distributeur PlateSpin
16-3-2005
Zoetermeer, 16 maart 2005 - CDG Europe bv, de innovatieve IT distributeur in het aanbieden van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid, tekent distributiecontract met PlateSpin Ltd. Het distributiecontract beslaat alle distributie en verkoopondersteunende activiteiten voor het complete productaanbod van PlateSpin in Nederland.

PlateSpin Ltd.
PlateSpin is een toonaangevende leverancier van innovatieve oplossingen voor het beheer en de flexibiliteit van multi-platform omgevingen in datacenters. PlateSpin biedt een krachtige Operating System Portability oplossing. Met deze oplossing wordt het mogelijk een volledig geautomatiseerde conversie uit te laten voeren tussen fysieke en virtuele omgevingen en vice versa. De ideale oplossing voor grote server consolidatie projecten en toepassingen zoals Disaster Recovery en Business Continuity. Met PlateSpin zijn organisaties in staat om de operationele kosten drastisch te verlagen en de verschillende service levels te verbeteren.

Eric Courville, VP Sales & Development, PlateSpin Ltd, Wij zien CDG Europe als een partner met een sterke focus op value added software distribution. CDG Europe staat in de markt bekend om hun technische expertise. Zij hebben samen met een selecte groep resellers een markt gecreëerd voor verschillende innovatieve high-end oplossingen en hebben een sterke relatie met zowel consultancy partners als system integrators. CDG Europe is voor ons de ideale value added distributeur in Nederland!

Peter Hoekstra, Directeur CDG Europe bv, Wij zijn bekend met het virtualisatie concept op zowel applicatie als server niveau. Bij verschillende organisaties zien wij een duidelijke behoefte aan server consolidatie en efficiency. Juist daarom past PlateSpin binnen ons portfolio. De mogelijkheden voor PlateSpin zijn enorm in de huidige markt, waarin serverconsolidatie en efficiency hoog op de prioriteitenlijst binnen ondernemingen staan. We zijn daarom zeer verheugd met PlateSpin. PlateSpin biedt nieuwe mogelijkheden voor onze partners en haar klanten.

CDG is dé innovatieve IT distributeur in de Benelux, Scandinavië en de UK en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. De doelstelling van CDG is om met innovatieve producten en diensten, nieuwe proposities te vertalen naar de marktontwikkelingen en de marktvraag. Met producten als Citrix, Softricity, RES PowerFuse, Secure Computing, Expand Networks, VMware en nu dus ook PlateSpin is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG is van al deze producten geauthoriseerd trainingscentrum en kan dan ook voorzien in maatwerk opleidingstrajecten voor zowel partners als eindgebruikers.

Voor informatie kunt u contact opnemen met De heer I. Hüsen Signaalrood 25 2718 SH Zoetermeer Tel: +31(0)79- 3601300 E-mail: i.husen@cdg.nl

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur in de Benelux & Engeland en levert oplossingen voor optimale Applicatie Beschikbaarheid. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met producenten als Citrix, Softricity, RES, VMware, Secure Computing, Chip PC en Expand Networks is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan voorzien in opleidingstrajecten op maat voor zowel partners als eindgebruikers.