Ingezonden persbericht


McAfee levert service en support van topniveau voor evaluatie van Intrusion Prevention Technology
Internationaal IPS-marktleider McAfee geeft 60 dagen anticiperende support bij evaluatie, test, installatie en implementatie van de IntruShield-systemen

Amsterdam, 16 maart 2005 -- McAfee, Inc. (NYSE: MFE), pionier en wereldleider op het gebied van intrusion prevention solutions, maakt vandaag een uitbreiding bekend van het support-aanbod voor klanten en potentiële klanten die de aanschaf overwegen van producten uit het McAfee IntruShield aanbod van intrusion prevention systems (IPS) voor netwerkbeveiliging. In het kader van een nieuw Deployment Assistance Programma krijgen nieuwe en potentiële klanten 60 dagen lang rondom de klok en op elke dag van de week de volledige ondersteuning van een vaste account manager die hen technisch bijstaat bij het testen, evalueren, installeren en implementeren van de McAfee IntruShield IPS technologie. Ook de SecurityAlliance(TM) Partners van McAfee overal ter wereld kunnen van dit programma gebruikmaken om hun klanten en potentiële klanten te assisteren in het traject naar volwaardige en betrouwbare beveiliging.

"Het McAfee Reseller Support Team is de andere aanbieders van beveiligingsproducten steeds één stap voor geweest in support en assistentie, niet alleen waar het gaat om onze behoeften en wensen, maar ook met betrekking tot de eisen van onze klanten," zegt Gregg Earnhart, manager business consulting services bij ANI Direct. "Ook dit nieuwe Deployment Assistance Programma is een goed voorbeeld van de creatieve manier waarop McAfee tegemoet weet te komen aan de behoeften van partners en wederverkopers."

Zo blijft McAfee werken aan uitbreiding van support, zowel qua platform als in technologisch opzicht, voor de IntruShield productlijn van netwerkbeveiligingssystemen. Producten waarmee virusaanvallen anticiperend en automatisch kunnen worden geblokkeerd en die zich naadloos laten integreren in een bestaande, heterogene infrastructuur. Op basis van grondige expertise en bewezen technologie geeft dit uitgebreide scala van IntruShield IPS-oplossingen een totaal nieuwe betekenis aan het begrip netwerkbeveiliging - de meest complete, meest effectieve en meest betrouwbare bescherming tegen bekende en nieuwe virussen, versleutelde code, spyware en DoS-aanvallen.

"Als gerespecteerd leverancier van beveiligingsoplossingen beschouwen wij klantondersteuning als een vanzelfsprekende zaak, want het gaat er ons om dat de klant ook werkelijk het volle profijt van onze producten heeft en dat kan alleen als die producten grondig geëvalueerd en op de juiste manier geïnstalleerd worden," aldus Lambert Walsh, senior vice president worldwide technical support en customer service bij McAfee. "Met onze ervaring als marktleider in de IPS-markt kunnen wij de klant helpen een oplossing te vinden die past bij het algemene beveilgingsbeleid binnen de organisatie, zodat daarmee de grondslag kan worden gelegd voor een geavanceerde en anticiperende vorm van intrusion prevention."

De IntruShield productlijn van McAfee bestaat onder meer uit de onlangs geïntroduceerde McAfee IntruShield 4010 en McAfee IntruShield 3000 applicaties, speciaal ontwikkeld voor bescherming van grote, bedrijfsessentiële multi-gigabit netwerken met behulp van IPS-toepassingen die op de hoogst mogelijke gigabit port-density werken. Nieuwe applicaties, die het engagement van McAfee onderstrepen waar het gaat om proactief inspelen op de behoefte van grote ondernemingen, netwerkexploitanten en service providers aan optimale IPS-systemen die flexibiliteit en schaalbaarheid combineren met een scherpe prijs-prestatieverhouding. De productlijn bestaat daarnaast uit applicaties als McAfee IntruShield 4000, 2600, 1400 en 1200, systemen die grote en kleine ondernemingen de beschikking geven over meermaals onderscheiden netwerk-IPS met complete, robuuste functionaliteit, detectiescores van het hoogste niveau en real-time intrusion prevention, dat alles gecombineerd in één, speciaal ontwikkelde applicatie.

McAfee IntruShield is niet alleen het meest onderscheiden, meest gewaardeerde en meest gebruikte IPS-systeem van de industrie, het is een totaaloplossing die volledig nieuwe normen heeft gezet voor de volgende generatie IPS-methodieken door een aantal absolute primeurs op het gebied van beveiligingstechnologie. Een paar voorbeelden:

-- Het eerste systeem waarin 'vingerafdruk"-, anomalie- en DoS-detectie geïntegreerd werden ondergebracht in één enkele applicatie die daarmee meteen de meest complete en veelzijdige oplossing was voor detectie en blokkering van kwaadwillende code
-- Het eerste systeem dat gebruikmaakte van de Virtual IPS-technologie voor verhoogde accuratesse bij preventief optreden en dat daarnaast zorgde voor een aanzienlijke reductie van investeringskosten
-- Het eerste systeem met geïntegreerde IPS- en Virtual Internal Firewall-functionaliteit, dat daarmee niet alleen goed was voor verhoging van de interne veiligheid, maar ook voor een forse verlaging van de kosten van aanschaf en onderhoud
-- Het eerste systeem dat real-time bescherming bood tegen versleutelde code als antwoord op de dringende behoefte aan beveiliging van de cruciale eCommerce-infrastructuur
-- Het eerste systeem dat een perfecte score haalde in onafhankelijke tests door de NSS Group

Via het McAfee SecurityAlliance programma is de Deployment Assistance service met onmiddellijke ingang beschikbaar voor partners, klanten en potentiële klanten van McAfee die geïnteresseerd zijn in een praktische evaluatie van de McAfee IntruShield-technologie. Meer informatie over Deployment Assistance vindt u op https://secure.nai.com/us/partners en https://secure.nai.com/em/partners.

Over McAfee, Inc.
McAfee, Inc., wereldleider in Intrusion Prevention en Risk Management solutions, gevestigd in Santa Clara, California, levert in de praktijk bewezen producten en diensten voor computerbeveiliging die een doelmatig evenwicht tot stand brengen tussen de vaak tegenstrijdige bedrijfs- en beveiligingsprioriteiten. Deze producten en diensten komen tot stand op basis van een zeer gedegen expertise op het gebied van effectieve beveiliging die commerciële ondernemingen, overheidsinstanties en privé-gebruikers in staat stelt cyber-aanvallen af te slaan, down-time te voorkomen en de veiligheid van systemen en netwerken voortdurend te bewaken en te verbeteren. Een totaal concept van risicobeheer dat de geruststellende zekerheid geeft van volledige veiligheid. Meer informatie vindt u op www.mcafee.com.

Karin Schop
Account Executive
Text100 Public Relations
Global technology Public Relations
van Diemenstraat 164-166
1013 CN Amsterdam
The Netherlands
Tel.: + 31 20 5304347
Mobile: + 31 6 15071702
Fax: +31 20 5304331
E-mail: karins@text100.nl
URL: www.text100.nl

Text 100 Netherlands is closed on Friday, March 25 and Monday, March 28 for Easter.