Landstede Open Huis


17-03-2005
Informatieavond Raalte voor jongeren en volwassenen

Landstede Beroepsopleidingen Raalte houdt donderdag 17 maart van 18.00 tot 21.00 uur een informatieavond in het gebouw aan de Zwolsestraat 63 A.

Jongeren en volwassenen kunnen hier terecht voor nadere informatie over middelbare beroepsopleidingen op het gebied van verzorging, welzijn, administratie, handel, landbouw, dierverzorging en ICT.

Landstede Beroepsopleidingen Raalte is volop in beweging. Zo krijgen de opleidingen administratie, handel en landbouw in een tijdsbestek van drie jaar een compleet andere opzet. Nieuw zijn de opleidingen in de bloemen- en tuincentrumbranche die in augustus van start zijn gaan.

Volwassenen
Landstede Beroepsopleidingen biedt ook volwassenen diverse opleidingstrajecten. Erg in de belangstelling staan momenteel de verkorte opleidingen Onderwijsassistent en Kinderopvang en de opleidingstrajecten voor Helpende en Verzorgende Gezondheidszorg.

Nieuw is de verkorte opleiding verplegende VVP, die in september is begonnen. Er zijn informatierondes over de verschillende opleidingen voor volwassenen.
Waar is het?
Landstede Beroepsopleidingen
Zwolsestraat 63a
8101AB Raalte