Ingezonden persbericht


Know How 3: het proces centraal

Seminar over data-, informatie- en kennismanagement

Wij zetten het succes van onze know how seminars graag voort in het nieuwe jaar. Om te beginnen met het afsluitende seminar van het drieluik over data-, informatie- en kennismanagement: Know How 3: het proces centraal. Dit seminar wordt georganiseerd op 17 maart a.s. Om informatie- en kennismanagement te laten slagen, is een integratie met het totale proces van de organisatie van groot belang.

Welke vragen staan er tijdens dit seminar centraal?
* Hoe zorgt u ervoor dat kennismanagement een onderdeel wordt van bestaande dagelijkse werkzaamheden?
* Welke ervaringen hebben kennisintensieve organisaties daarmee?
* Hoe krijgt uw kenniswerker informatie op maat en op het juiste moment?
* Hoe voldoet u aan de toenemende (externe) kwaliteitseisen van informatie?
* Hoe regelt u beveiliging van informatie in het proces? Wie ziet wat? Daarbij zetten we trendy termen van dit moment op een rij. Intelligente businessprocessen, Business Architectuur, Workflow management en Business Proces Management (BMP): het klinkt mooi, maar wat kunt u ermee? En wat levert het op in de praktijk?

Voor wie is dit seminar bedoeld?
We richten ons met de know how seminars op kennismanagers, contentmanagers, recordmanagers, hoofden bibliotheek/archief, informatiespecialisten, communicatiemanagers, innovatiemanagers / e-business managers, directies, (hoofd)redacties, uitgevers, HR-managers en ICT-managers.

Waar?
Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht, Hal 6, Utrecht

Hoe meldt u zich aan?

Deelname aan het seminar bedraagt ¬ 99,- per persoon. Zie onze site voor meer informatie en uw inschrijving.

Enkele vrijkaarten beschikbaar?! Laat ons weten welke thema's u bezighouden! Graag zouden wij van u horen welke thema's op het gebied van kennismanagement er bij u leven. Met behulp van uw input willen wij bepalen welke thema's we dit jaar verder uitwerken in seminars en kleinschalige masterclasses.

Stuur het thema dat uw belangstelling heeft samen met uw naam en emailadres naar charlotte.vdhoorn@mediaplaza.nl o.v.v. Know How Thema. Reageer snel: de eerste 35 respondenten ontvangen van ons een vrijkaart t.w.v. ¬ 99,- .

Meer informatie?
Als u meer informatie wilt, kunt u altijd contact opnemen met Marloes Janssen of bel 030-291 4161.

http://www.mediaplaza.nl/seminar/knowhow

Graag tot ziens op 17 maart!

Met vriendelijke groeten,

Wim van Rooijen
Directeur Media Plaza